Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Говорим си за свръхестественото

  • 79 990
  • 618
# 300
Здравейте,

Относно паралелните реалности / светове, струва ми се, че идеята за Холографската Вселена дава възможен отговор. В момента съм на вълна да търся съответствия м/у съвременната физика и езотеричното познание и изглежда, че лека полека завесата се повдига и в тази област. Далеч съм от възможностите да възприема каквото и да било извън стандартното четериизмерно време-пространство, но знам, че това е заради ограничените възприятие на мозъка ми (подобно на 99% от хората).
Включих се по темата, за да кажа, че тук срещам доста интересни мнения и ще се радвам и занапред  да продължава така.
Виж целия пост
# 301
Да, сякаш и на мен повече ми допадат идеите за Холографската Вселена. Подходът е по-научен, по-логически и за мен е по-лесно смилаем. Имаш ли линкове, които да споделиш? (може и на английски език, също става)
Виж целия пост
# 302
Здравейте ,дами и господа.
Пиша за да помоля за информация,ако някой знае,моля да помогне.
Мой много близък приятел беше взел една книга с мантри от мен.Повтарял една мантра и му прилошало.От тогава не е добре, няколко пъти пишка кръв,много се стресирахме и ходихме на лекар,има камъни в бъбреците,нищо страшно.
Но не е добре,казва,че има енергиен блокаж,така го усеща.
Ходихме в църквата,той започна хомеопатично лечение за енергиен баланс,повтаря лечебни думи от Петър Дънов,прави лечебни упражнения и дишане пак от книгите на Дънов,но не се чувства добре.Няма сили,не яде,нервно му е.Аз и витамини му взех,нямат ефект.
Някой да знае как се отблокира енергиен блокаж?
Ще съм много благодарна за каквато и да е информация.
Виж целия пост
# 303
Да си пусне пълна кръвна картина (ако вече не го е направил).
Виж целия пост
# 304
Да си пусне пълна кръвна картина (ако вече не го е направил).
Пусна си,наред е.Както казах и на лекар бяхме.И кръвна захар пусна, наред е.
Хормони на щитовидната жлеза не е правил, според лекарите няма симптоми за такова заболяване.
Той твърди,че чувства как енергията му е блокирана.
Виж целия пост
# 305
Има здравословен, все още неоткрит или психически проблем. Нека потърси лекарско мнение. Това за блокираната енергия е несериозно.
ПП Непрекъснатото усещане, че губиш сили, нямаш енергия е симптом за автоимунно заболяване. Аз съм с 2, знам какво е усещането.
Виж целия пост
# 306
Да,и аз съм така,имам автоимунни заболявания,точно щитовидната жлеза ми махнаха лятото,преди това и матката и яйчниците ми махнаха,мъчи ме тежък колит...Знам какво е.Ще му настоявам пак за лекар.Малко не вярва на лекарите,ще го измисля някак как да го накарам.

На мен лично мантрите ми действат добре и доста се учудих като ми каза.Леко е упорит,ще пробвам да му кажа пак за лекар.
Виж целия пост
# 307
mariqivanova799, при камъни в бъбреците е добре да смени водата, която пие (ако не го е направил вече).
Виж целия пост
# 308
Уртикарията е алергична реакция.Няма как да е от чистене на тялото.
Уртикарията може да е в следствие на ухапване от насекомо, от слънце, топлина, студ, домашен прах, храна, перилни препарати, лекарства, каквото се сетите, даже може и на нервна почва, от уплаха и т.н.
Възможно е и неалергични фактори: съпътстващи заболявания – болести на стомаха, червата,  чернодробни, бъбречни, ендокринни заболявания, диабет, заболявания на нервната система и др.
Запозната съм повече с Уртикарията, тъй като сина ми до преди 3 години правеше чести и дълги уртикарии, понякога се появяваха от нищото, дори само със смяната на въздуха.Веднъж пътувахме към град Разград, наближавахме града, може би на около 10-ина километра.Изведнъж сина ми беше в петна целия.Докато се настаним в хотела положението стана доста зле.Звънях на джипито, каза ако така продължи и след даването на антихистамин веднага в спешното за Урбазон инжекция.Уртикарията не е за подценяване.
Виж целия пост
# 309
Само 2 пъти съм имала.
Виж целия пост
# 310
Да,много е опасно.Аз съм с алергии към обезболяващи и температуропонижаващи.Правила съм и анафилактичен шок,ужасно беше.
Според мен може и при изчистване на организма да се получи.Един хомеопат ми беше дал лекарство,от което направих много бурна оздравителна криза.
Виж целия пост
# 311
Те хомеопатите казват,че с обрив избива болестта,така действали самите хомеопатични лекарства.Но на мен ми се получават много тежки оздравителни кризи и за това не смея и аз да ги използвам.
Виж целия пост
# 312
Здравейте и в тази тема!
Четейки на предната страница един пост се сетих за нещо, което се случи преди няколко години на родителите ми.
Ние живеем във вилна зона на Варна и от къщата ни се вижда нос Галата. Едно лято преди около 5,6 години, когато вечеряхме някъде към 19:00 часът всички от семейството ни са забелязали ярка светлина над Галата, като звезда ,но по-ниско и по-ярко. На всички ни прави впечатление,но никой не обръща особено внимание и не споделя с останалите.
Към 20:00,20:30 аз и брат ми излизаме заедно, като с нас е един приятел на брат ми. След около половин час майка ми започва да ни звъни по телефоните , супер превъзбудена и ни пита дали сме забелязали тази светеща точка. Каза, че това нещо е дошло над нашата къща и е станало като една огнена топка , която се е въртяла. По средата е имало някаква друга свера ,кръг и т.н . Въртяло се е известно време над нас и изведнъж с голяма скорост е излетяло,тръгнсло и е отишло към телевизионната кула над нас.
Докато говорехме по телефона , двамата майка ми и баща ми говореха един през друг. Бяха като обезумели, но възхитени. Честно казано,ако това нещо го беше видял само единият ми родител, щях да си помисля, че е напълно изперкал. Те започнали да звънят и на съседите. Има още 2 къщи, които са постоянно обитавани,но и двете семейства точно тази вечер не са си били в къщите. Едната жена обаче,казала на майка ми, че когато са излизали към 19:00 и тя е забелязала тази светлина над морето.
Няколко дни разказваха тази история на свои приятели и роднини ,но всички ги гледаха с насмешка и накрая спряха да го споделят с други хора.
Родителите ми да си съвсем наред с главите и даже майка ми искаше да се приберем с брат ми да видим това нещо, защото било невероятно. Тъкмо решихме с брат ми наистина да се приберем и те се обадиха, че е изчезнало.
Виж целия пост
# 313
Не се ли сетиха да го снимат?
Виж целия пост
# 314
Не се ли сетиха да го снимат?
Преди 5,6 години имаха скапани телефони . От тия с копчетата и с малкото екранче, които правят по една мижава снимка. 😊 Те и сега , когато имат по-хубави телефони трудно боравят.
В началото са били шашардисани и докато се усетят , че има опция изобщо да снимат...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия