Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Направих си перманентен грим на веждите - Тема 5

  • 108 448
  • 769
# 645
И аз съм страхлива, но вече нямам никакво съмнение че ще ги правя. По празниците видях момиче, на което след микроблейдинг са започнали да и растат наново веждите. Даже си ги постригва.
Пирожка, като форма са добре, само цвета нарочно ли е такъв?
Виж целия пост
# 646
Здравейте,

Имам записан час за Микроблейдинг в делничен ден, 10:30 сутринта. Бях планирала да съм в отпуск, но се налага следобед да отида на работа. Притесняваме това, дали ще ставам за пред хора, непосредствено след процедурата Thinking
Другото, което ме притеснява е болката.... Изключително ми е нисък прага на болка...
Самата процедура трае час и половина, нали така?
Виж целия пост
# 647
Лилиберта, цвета в началото изглежда по-тъмен. После ще изсветлее. По принцип, ми обясниха, че се прави единтичен с моя цвят. Ако има разлика ще се вижда и ще стои шарено.
Болката е в началото, докато се надраска за да се маркират косъмчетата (обяснението ми не е професионално, ако има професионалисти, моля да обяснят). Процедурата трае около 5 минути, или поне така ми се стори. Не съм гледала по часовник. После се маже ледокаин и спирате да усещате каквото и да е. Разчертаването предварително трае към половин час.
След процедурата веждите са зачервени и леко подпухнали. Аз си сложих слънчеви очила. А, и не ме притесняваше особено хорското мнение, нали имам нови хубави вежди Simple Smile
Формата на веждите също се определя на наза форма на лицето и др. Моите също нямаха хубава форма.
След процедурата болка няма.
Болката се изтърпява и забравя. Няма да съжалявате.
Виж целия пост
# 648
При всеки е индивидуално. При мен червенината беше точно за 15 мин.след процедурата и бяха доста тъмни, което на мен не ми е драма. Грозното стана на четвъртия, петия ден, когато започнаха да падат коричките. Относно болката, ти не си представяй, че е час и половина. Повечето време се отделя за чертане на формата. Болезнената част е около 20 мин.
Виж целия пост
# 649
Bubolita88, как станаха веждите ти след ретуша?
liliberta, това означава ли, че може да поникнат косъмчета където си нямала вежди?
Виж целия пост
# 650
Gina L. какво стана, направи ли веждите?
Виж целия пост
# 651
Ноември месец си правих микроблейдинг във Варна при Диляна Лазарова,
следващата седмица съм на ретуш.....да видим колко време ще ме изкарат .
Предпоследния път ,когато се рисувах си дадох парите на вятъра(не беше при същата мацка)
Здравей!
Може ли да те помоля за отзив след ретуша ? Засега и аз се спрях на Диляна Лазарова и бих се радвала на още едно мнение. Другата ми насока е Илиана Арианто (до Гранд мол) .
Предварително благодаря! Hug
Виж целия пост
# 652
Диляна Лазарова е мила и приятна дама, препоръчвам я с 2 ръце, лично съм много доволна от нея и цялостното и отношението към  клиента и работата.
Виж целия пост
# 653
Здравейте,
Благодаря за отговорите!
Веждите ще ги правя на 29.01. в cvetibita.
Виж целия пост
# 654
Диляна Лазарова е мила и приятна дама, препоръчвам я с 2 ръце, лично съм много доволна от нея и цялостното и отношението към  клиента и работата.


Аз също съм изключително доволна от нейната работа и отношение!Препоръчвам .......
Виж целия пост
# 655
Най-после и аз да се върна в темата, приключих с кърменето на дребната (2г5м) и тези дни ще си записвам час за микроблейдинг при Цвети, дано има час за следващия месец, два...
Виж целия пост
# 656
Здравейте, записах час при Диана, но изненадващо ни поканиха за кръстници, та колко време е възстановителния процес?

Mucuni, момичето каза, че на места е нямала никакви косъмчета и след микроблейдинга са започнали да растат наново.
Виж целия пост
# 657
Зачервяването минава различно. По-горе беше писано дори 15 минути. На мен кожата ми се успокои за около час -два. После си изглежда съвсем нормално. Само дето веждите са тъмни. По-горе бях сложила моя снимка, направена малко след процедурата и може да видите, че не е страшно.
Може да отидите още същия ден на празника.
Виж целия пост
# 658
Зачервяването изобщо не е фрапиращо. Мен ме правиха без упойка. Имам се за голяма лигла, но издържах. Козметичката каза, че мазните кожи ги боляло по-малко...
Виж целия пост
# 659
Пирожка, при теб има ли ефект на сгъстяване на веждите? Да ви питам каква тоналност да са веждите на тъмна жена, но с тенденция да се превърне в блондинка?
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия