Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

  • 227 096
  • 733
# 720
В магазините по левче има пластмасови шишета с пръскалка
Виж целия пост
# 721
Здравейте на всички собственици на еърфрайъри.Много полезна тема е това,изчетох я отначало и реших да се сдобия и аз с един Лидлски “Silvercrest”.
Направих пълнени гъби(с топено сирене,кашкавал,шунка,суджук,краве масло) като подложих под тях моркови(станаха като гриловани) - 14 мин на 165 гр. - много вкусни станаха.
Изпробвах и яйца в метална купичка( със сирене,суджук,скилидка чесън нарязана,чер пипер и сол) - идеален обед - 7 мин на 200 гр.
Другото беше 7 долни бутчета (около 1,1кг).Подсуших ги и намазах вечерта добре със смес(3 белтъка + 2ч.л. сода бикарбонат + 2ч.л. сол),после в хладилника върху кухненска хартия и на другия ден в еърфрайъра - 28-30 мин на 200 гр.Към средата на времето ги обърнах.Станаха с много хрупкава кожичка.
Няма да поствам снимки,за да не разширявам много поста,но всъщност се регистрирах,за да ви предоставя рецепти за еърфрайъри,оформих ги в Word,с хипервръзки от заглавието към рецептата. В първата съм събрал рецепти от български сайтове и блогове (посочил съм с линк всяка рецепта откъде е взета),а във втората са вашите творения от тази тема,като са копирани директно от постовете,без да ги оформям като рецепти.Дано са полезни на потребителите!
Рецепти за Airfryer
Рецепти за Airfryer - 2


   P.S. Ако някой пък реши,може на лични да ми прати рецепта,приготвена с еърфрайър,която е много сполучлива,даже и да е приспособена от друга - за фурна или за скара(с продуктите,начина,минутите и времето за приготвяне във фритюрника) и като се съберат около 10-на,ще допълвам втората книжка!
   P.P.S. Ето и малко книжки на английски,които свалих от нета Airfryer books
Виж целия пост
# 722
аз не успявам да ги изтегля
Виж целия пост
# 723
аз не успявам да ги изтегля
И аз не успях. На три места ми излиза “свали”, но се свалят разни други неща, не рецептите.
Виж целия пост
# 724
Да не е вирус?
Виж целия пост
# 725
Не е вирус! Кликвате с десен бутон на мишката върху оранжевия бутон "DOWNLOAD" и оттам от падащото меню "Запази като".Понякога може да се отворят някакви реклами в отделен прозорец,но ги затваряте.Явно такъв е сайта.

  P.S. Ако имаше опция тук да се прикачи файл,щях така да го направя,но това трябва да се направи от администратор с опцията за прикачени файлове в постовете.
  P.P.S. Смених линковете за 2-те книжки, допълних първата с още рецепти и добавих хиперлинкове към всяка от рецептите(бях ги забравил отначало).
Виж целия пост
# 726
angel44e /Благодаря, таблицата за времето за приготвяне и тази за преобразуване на рецептите  са ми полезни.
PS Не, че е задължително и важно, но не виждам единствената рецепта която аз съм споделила в темата и понеже е наистина много вкусна може да я включиш.
https://www.foodieboulevard.bg/recipes/439_krem-karamel-s-tikva- … -philips-airfryer
Виж целия пост
# 727
Не е вирус! Кликвате с десен бутон на мишката върху оранжевия бутон "DOWNLOAD" и оттам от падащото меню "Запази като".Понякога може да се отворят някакви реклами в отделен прозорец,но ги затваряте.Явно такъв е сайта.

  

Сега вече стана, пробвах наново от тук. Благодаря!
Виж целия пост
# 728
Скрит текст:
Здравейте на всички собственици на еърфрайъри.Много полезна тема е това,изчетох я отначало и реших да се сдобия и аз с един Лидлски “Silvercrest”.
Направих пълнени гъби(с топено сирене,кашкавал,шунка,суджук,краве масло) като подложих под тях моркови(станаха като гриловани) - 14 мин на 165 гр. - много вкусни станаха.
Изпробвах и яйца в метална купичка( със сирене,суджук,скилидка чесън нарязана,чер пипер и сол) - идеален обед - 7 мин на 200 гр.
Другото беше 7 долни бутчета (около 1,1кг).Подсуших ги и намазах вечерта добре със смес(3 белтъка + 2ч.л. сода бикарбонат + 2ч.л. сол),после в хладилника върху кухненска хартия и на другия ден в еърфрайъра - 28-30 мин на 200 гр.Към средата на времето ги обърнах.Станаха с много хрупкава кожичка.
Няма да поствам снимки,за да не разширявам много поста,но всъщност се регистрирах,за да ви предоставя рецепти за еърфрайъри,оформих ги в Word,с хипервръзки от заглавието към рецептата. В първата съм събрал рецепти от български сайтове и блогове (посочил съм с линк всяка рецепта откъде е взета),а във втората са вашите творения от тази тема,като са копирани директно от постовете,без да ги оформям като рецепти.Дано са полезни на потребителите!
Рецепти за Airfryer
Рецепти за Airfryer - 2


   P.S. Ако някой пък реши,може на лични да ми прати рецепта,приготвена с еърфрайър,която е много сполучлива,даже и да е приспособена от друга - за фурна или за скара(с продуктите,начина,минутите и времето за приготвяне във фритюрника) и като се съберат около 10-на,ще допълвам втората книжка!
   P.P.S. Ето и малко книжки на английски,които свалих от нета Airfryer books

angel44e /Благодаря, таблицата за времето за приготвяне и тази за преобразуване на рецептите  са ми полезни.
PS Не, че е задължително и важно, но не виждам единствената рецепта която аз съм споделила в темата и понеже е наистина много вкусна може да я включиш.
https://www.foodieboulevard.bg/recipes/439_krem-karamel-s-tikva- … -philips-airfryer

Меган,веднага я включвам и ето нов линк,понеже не виждам вече бутони за редакция на постовете си,може би е възможна редакция само за определен период от време след поста,както и да е.
Рецепти за Airfryer - 2
Виж целия пост
# 729
Да ви кажа снощи какъв провал имах с този крем карамел, който видях в  рецептите, които angel44e/ си направи труда да събере. Сложих захарта в съда, помислих си "дали няма да захвърчи тази захар", но реших да изпълня рецептата както е дадена. Точно това се случи, хвърчи тази захар и уреда сам се изключи. После не знам колко време чистих реотаните, така се беше набила захарта в тях. В крайна сметка след толкова миене  изпекох крема във фурната. Не съм се отказала, но следващия път ще сложа карамел в чашките, няма да карамелизирам в уреда. 
Виж целия пост
# 730
Аз съм правила крем карамел, но захарта карамелизирах на котлона. Логично е да се разхвърчи от силното завихряне на горещия въздух.
Виж целия пост
# 731
Да ви кажа снощи какъв провал имах с този крем карамел, който видях в  рецептите, които angel44e/ си направи труда да събере. Сложих захарта в съда, помислих си "дали няма да захвърчи тази захар", но реших да изпълня рецептата както е дадена. Точно това се случи, хвърчи тази захар и уреда сам се изключи. После не знам колко време чистих реотаните, така се беше набила захарта в тях. В крайна сметка след толкова миене  изпекох крема във фурната. Не съм се отказала, но следващия път ще сложа карамел в чашките, няма да карамелизирам в уреда.  
А какъв е смисълът този уред да се "напъва" с рецепти, предназначени за фурна, ако човек си има и фурна ?
Виж целия пост
# 732
Логично е да се разхвърчи от силното завихряне на горещия въздух.
Логично е, да, ама като ти избяга логиката ще търкаш като мен.
А какъв е смисълът този уред да се "напъва" с рецепти, предназначени за фурна, ако човек си има и фурна ?
Във фурната крем карамел за 30 минути не мога да направя, а и няма да има нужда да се наглежда и да се долива вода.
Виж целия пост
# 733
има нова - втора тема

http://www.bg-mamma.com/?topic=1091841.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия