Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

  • 50 048
  • 445
# 420
Аз съм правила сьомга и скумрия, станаха супер. Пробвах и с набрашнен сафрид, но не ми хареса.
Виж целия пост
# 421
Здравейте,
Аз акула и Кустур съм правила. Без брашно на 180 градуса.
Виж целия пост
# 422
шаран (2 по 2 кила за Никулден на котлети) набрашнен, но и напръскан с олио със спрея.
И африкански сом  филе
Виж целия пост
# 423
Аз съм правила замразена сьомга - залепна ми. Но понеже правя замразени панирани филета и шницели - реших ?! че и това ще стане (при мен). Не я намазах с олио, нито я набрашних ииии я залепна и при ваденето се начупи. Докато панираните стават супер.

Ето и едно KFS от вчера
Виж целия пост
# 424
Cem22, KFS как го правиш ?!
Виж целия пост
# 425
и аз това исках да попитам, изглежда чудесно това пиле KFC
Виж целия пост
# 426

1) на 1 кг месо - правя смес от 2 лт вода + 2 сл сол + 1 сл захар - добре разбити и за поне 12 часа киснене.
2) отцеждам и мариновам - сол, черен и червен пипер, лют червен пипер какъвто имам под ръка (но това е по желание), риган, куркума, сух чесън, сух кромид лук, соев сос, мащерка задължително + малко олио ; цялото това трябва да стане на доста рядка каша и обърквам-намазвам хубаво месото, което трябва да престои поне 3-4 часа.
3) смесвам 2 части брашно + 1 част нишесте - потапям всяко парченце месо и редя в поднос леко да засъхнат.
4) разбивам яйца с малко прясно мляко и сол; приготвям си и начупения корнфлейс (който трябва да не е сладък)
5) парчето месо потапям в яйчената смес и овалвам хубаво в корнфлейса.
** аз правя само крилца (и двете им части) и тях пържа на 180* за 13-14 минути.
*ако са бутчета или филета - не мога да дам време, но явно ще е повече.

Става фантастика! Ние сме му фенове и трябваше да се науча. Thinking
Да ви е сладко.
Виж целия пост
# 427
Ще пробваме и ние скоро това KFC.
В България дойде зимата и довечера ще пробваме наденици. Да сложа хартия за печене , нали ?!
Виж целия пост
# 428
Може и без хартия, но аз бих сложила фолио в чекмеджето.Аз режа по-голямо парче и го сгъвам, по-лъскавата част да е закрита. И малко водичка върху него. Спестява от чистенето.
А ако сложиш хартия - направи  дупки, за да може да минава въздуха през тях.

Благодаря за отговорите за рибата, съвсем скоро ще опитам да видим какво ще стане. Вчера правих бяло месо, но не панирано. Сложих го в една кутия с подправки, малко олио, бира и лимонов сок. След няколко часа на мрежата. На мен лично ми хареса, според ММ не било толкова сочно, колкото на грил тигана. Може би защото там си се пържи в марината и в сока, който пуска.
Виж целия пост
# 429
Моята кошница зелепва много. Всъщност не е залепване, а материалът (от кюфтета например) потъва в дупките на мрежата. Но наденицата не залепва изобщо и затова правя предимно нея.
А когато правя кюфтета, ги оформям като топки и слагам едно малко кръгче фолио на дупетата - така не ми залепват.
Виж целия пост
# 430
Здравейте, моля за съвет. Насочила съм се към PHILIPS HD9240/90. Интересно ми е вие от къде си ги закупихте? Има ли съществена разлика между моделите, освен количеството което побират? На мен ми трябва възможно най-големия.
Много ще съм благодарна за някакви съвети!
Виж целия пост
# 431
Здравейте, моля за съвет. Насочила съм се към PHILIPS HD9240/90. Интересно ми е вие от къде си ги закупихте? Има ли съществена разлика между моделите, освен количеството което побират? На мен ми трябва възможно най-големия.
Много ще съм благодарна за някакви съвети!
Sensuality, ако искаш да е Филипс, най-големия и черен цвят, това е моделът.
Аз купих същия, но във варинт бяло, защото този цвят е основен в кухнята ми,, който е модел  HD9240/30. Събира доста и за сега съм доволна от работата му.
Взех го от emag online, не ми се рязхождаше по магазините.
Не съм проучвала други марки дали имат по-голям капацитет.
Виж целия пост
# 432
Благодаря. И аз мисля да го поръчам от там.
Виж целия пост
# 433
Всъщност вече има и по-голям: този и този. Разликата е в управлението- първият е с дигитално, а вторият с механично.
Кошницата на този е по-голяма с около 3 см., но улеснението е най-вече, че много по-лесно намирам съдове, които влизат в нея. Иначе като количество храна разликата не е много съществена. Други разлики спрямо XL са, че има една приставка, която уж върти по-добре въздуха, което не мога да кажа дали е вярно, защото не намирам съществена разлика с предния модел в това отношение, но и  XXL го ползвам отскоро. Това, което на мен много ми харесва е, че дъното на кошницата се отделя и не е нужно всеки път да се мие цялата кошница.
Виж целия пост
# 434
Не ги бях срещала из нашите сайтове. В България явно още не се предлага. Благодаря за информацията.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1