Как се приготвя червен или черен хайвер?

  • 5 277
  • 6
Мили мами, може ли някоя от вас да ми каже как се приготвя червен или черен хайвер. Става въпрос за този който се продава в кутийки в Метро примерно.
Благодаря предварително!  Heart Eyes
Виж целия пост
# 1
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Мисля, че се консумира направо така, даже назад имаше тема как се сервира - купичката се слага върху лед и се комбинира със сухарчета или чер хляб.
Виж целия пост
# 2
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink
Виж целия пост
# 3
Точно така. Това е хайвер за директна консумация. Поднася се в купички с двойно дъно, (по-точно една купичка, която влиза в друга. Между двете се слага лед) препечен хляб и масло.
Виж целия пост
# 4
И да не забравите качествено шампанско! Класика!!! smile3521
Виж целия пост
# 5
Не знам дали е класика или не, ама и с водка върви чудесно!!! Grinning Grinning Grinning

Виж целия пост
# 6
Дано не бъркам, но не мисля, че този хайвер подлежи на допълнителна преработка.
Peace
Опитай върху препечена филийка с масло /дори и да не е черен хляб/ Wink
  Peace Даже върху бяла франзелка май предпочитам.
 Ммммммм....
 Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия