Какво да направим с останалия козунак?

  • 95 285
  • 174
# 120
не само при теб, аз сутринта кьорих и не видях снимката  newsm78
Виж целия пост
# 121
Аз направих Сладките топки на Венс. Много вкусни се получиха. Ето ги Mr. Green

Виж целия пост
# 122
Днес във Вип Брадър,го пържеха в прясно мляко.


Изглеждаше много апетитно и нездравословно , но смятам да опитам !
Виж целия пост
# 123
Слагам в тава и поливам с нишесте по избор! Simple Smile
Виж целия пост
# 124
Слагам в тава и поливам с нишесте по избор! Simple Smile
Дали става вкусно,не съм се сещала за този вариант Thinking
Виж целия пост
# 125
Не съм изчела цялата тема и не знам дали някой консумира изсъхналия козунак като мен, но аз правя нещо много простичко и в същото време превъзходно.
Козунакът се препича на тостер и се маже с масло. Най-хубаво се получава, ако имате такъв тостер, защото козунака става хрупкав, малко като бисквита.
Виж целия пост
# 126
Sis*4e , понеже не изчетох цялата тема, даже си помислих, че се повтарям... Аз винаги така го правя, не става сух, ако харесваш бисквитена торта с нишесте преполагам и това ще ти допадне Simple Smile
Виж целия пост
# 127
Това са тостера ми харесва като идея, ще го пробвам веднага
Виж целия пост
# 128
Нарежи ги на филии, топваш в мляко и яйце и пържиш.   chef

Или ги надробявам в купичка със захар и прясно мляко!
Или ги заливаш със смес за крем-карамел и печеш  Peace
Виж целия пост
# 129
Останалия козунак го правя така: на филийки, слагам в грила, като леко почервенее ги вадя и мажа отгоре с маргарин/масло/шоколад.
Виж целия пост
# 130
Запечен на тостера, отгоре с разбита квасена сметана с малко захар  Heart Eyes
Виж целия пост
# 131
Не съм изчела цялата тема и не знам дали някой консумира изсъхналия козунак като мен, но аз правя нещо много простичко и в същото време превъзходно.
Козунакът се препича на тостер и се маже с масло. Най-хубаво се получава, ако имате такъв тостер, защото козунака става хрупкав, малко като бисквита.
И аз го обичам така, върху маслото мажа и мед.
Днес направих козунак със сметана и ягоди, престоя 3-4 часа, попи сметаната в козунака и стана чудесен сладкиш.
Виж целия пост
# 132
Sis*4e , понеже не изчетох цялата тема, даже си помислих, че се повтарям... Аз винаги така го правя, не става сух, ако харесваш бисквитена торта с нишесте преполагам и това ще ти допадне Simple Smile

Да,обожавам.Мерси  bouquet
Виж целия пост
# 133
О, сега я виждам тази тема и е точно навереме. Grinning

На мен козунаците ми бяха супер, обаче ми остана много и се втвърдиха. Изобщо не ми се изхвърляше и в момента пека пудинг от тях.  Страшен аромат се носи из цялата къща.

Ще го пробвам като си отида днес. Остана ми един козунак.
Виж целия пост
# 134
Не съм изчела темата, така че ако се повтарям изтрийте ме. Нарязвам козунака на филий, нареждам го в тавата и го заливам със смес за крем карамел / яйца, захар, мляко - в пропорций-на око/, пека. Рецептата е подобна на кроясани с крем карамел.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия