Коледа 2016 -1 тема

  • 167 343
  • 761
# 750
Тези меки и дъвчащи джинджифилови бисквити пека не знам за кой път. Много ароматни и вкусни, станаха любими на всички опитали ги. За мен лично с шоколадови парченца са по-сладки и ги предпочитам без, но с настъргана портокалова кора.



http://vkusnosbety.blogspot.bg/2016/12/vegan-chewy-ginger-molasses-cookies.html
Виж целия пост
# 751
Имам въпрос - какво значи 5 бр. кисело мляко - тук:
http://www.kuhnq.com/retsepta/orehova-razyadka/

Супени лъжици.  Blush

Благодаря ви за забележките, ще ги поправя тази вечер. Благодаря специално и на
lulumba Simple Smile
Виж целия пост
# 752
Последните ни меденки от преди малко Simple Smile
Виж целия пост
# 753
Тези меки и дъвчащи джинджифилови бисквити пека не знам за кой път. Много ароматни и вкусни, станаха любими на всички опитали ги. За мен лично с шоколадови парченца са по-сладки и ги предпочитам без, но с настъргана портокалова кора.



http://vkusnosbety.blogspot.bg/2016/12/vegan-chewy-ginger-molasses-cookies.html

Бети, колко време траят?
Виж целия пост
# 754
Последните ни меденки от преди малко Simple Smile
Скрит текст:
Moже ли рецепта? Аз правя едни които бухват и е абсурд да им се направят релефни декорации.
Виж целия пост
# 755
Момичета, сега замесих едни джинджифилови сладки, ноооо забравих да сложа сода  ooooh!
Сега отлежават в хладилника и се чудя какво да правя Thinking дали да рискувам така да ги пека  newsm78
Виж целия пост
# 756
Момичета, сега замесих едни джинджифилови сладки, ноооо забравих да сложа сода  ooooh!
Сега отлежават в хладилника и се чудя какво да правя Thinking дали да рискувам така да ги пека  newsm78
Не. Аз какво бих направила само споделям , а ти си преценяваш.  Една година забравих да сложа захар в козуначеното тесто, а вече беше измесено и готово да втасва.  Извадих го отново  , посипах цялата пропусната захар на плота и отново го измесих върху нея. Мислих че нищо няма да излезе , напротив става си отново такова каквото трябваше.
Ако я пропуснеш содата няма да се вдигнат достатъчно бисквитките и ще си останат много твърди. Пробвай както ти споделих. .Може и да стане.
Виж целия пост
# 757
Последните ни меденки от преди малко Simple Smile
Скрит текст:
Moже ли рецепта? Аз правя едни които бухват и е абсурд да им се направят релефни декорации.
Заповядай, Afrodita!

http://jullyinthekitchen.blogspot.bg/2014/12/ii.html
Виж целия пост
# 758
Последните ни меденки от преди малко Simple Smile
Скрит текст:
Moже ли рецепта? Аз правя едни които бухват и е абсурд да им се направят релефни декорации.
Заповядай, Afrodita!

http://jullyinthekitchen.blogspot.bg/2014/12/ii.html

Имам същите формички и ги ползвах онзи ден с меденките на Джули, стават чудесни. Утре ще ги носим на коледното тържество в училище.

Уикенда смогнах да направя една доза локумките с вино на Джема, доза меденки на Джули, минищолените на Лабрекс. Днес забърках 3 дози ванилови кравайчета, а белтъците мисля да са за ореховите сладки на нудел33.
Виж целия пост
# 759

 bouquet



Опитах се, да изнамеря нови рецепти давани на последните страници и ги сложих в първият пост, но нямам време да прегледам всичко. Ако някой иска да сложа още нещо, моля да ми напише колкото може по-скоро и да даде линк, защото наистина нямам време да търся страница по страница, съжалявам. Embarassed

Виж целия пост
# 760
Аз пък знаете ли с какво слепвам меденките? Simple Smile Но за целта трябва да ги направите във формата на орехчета/т.е. да оформите топчета от тестото/. Пека  и после след като изстинат ги издълбавам с малка лъжичка, за да има повече място за пълнеж и правя смес от трохите от издълбаното, смлени орехи и прясно мляко.Обърквам добре да стане на кашичка и слепвам.Оставят се да престоят ден-два и стават невероятно меки и страхотни на вкус.  Peace

Аз добавям и меко масло - така не ми изтича пълнежа  newsm78
Виж целия пост
# 761
sem,22 защо пишете тук, има нова тема и там си разглеждаме въпросите...... newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия