Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Старт в кариерата 2017

  • 37 046
  • 309
# 300
И на мен не са ми я превели, а миналия път ми я преведоха със седмица закъснение!!
Виж целия пост
# 301
Моята този месец е преведоха още на 19ти.
Виж целия пост
# 302
На мен още на 18ти ми я преведоха. Питайте институцията където сте защо се бавят нещата. До 25то число на следващия месец от Агенцията по заетостта  по принцип трябва да са изчистили всичко заплати, осигуровки. При осигуровките след 25ти текат лихви, едва ли от Агенцията бавят нещата за да плащат лихви. Много зависи и вашата институция кога им праща информация колко сте работили. След като вашата институция се отчете, от София пращат парите на институцията и тя вече на вас.
Виж целия пост
# 303
Здравейте, исках да попитам тъй като искам да напускам фирмата, в която сега работя, защото е просто ужас исках да попитам дали, ако си намеря друга работа, която по-добра платена трябва отново да пускам предизвестие? Благодаря предварително за отговора.
Виж целия пост
# 304
Здравейте!
Как върви програмата, доволни ли сте? Остават по-малко от 3 месеца до финала й. При мен нещата са скучни, на моменти времето минава мноооооого бавно и мъчително... Никой нищо не обяснява, аз задавам много въпроси, понеже се дразня, че очакват едва ли не да им знам имената и кой какъв е като ме пращат някъде. Нямам намерение да оставам, тъй като дори и да ми предложат, заплатата ще е доста ниска.
Виж целия пост
# 305
Аз съм леко разочарована. Попаднах на добри колеги , и шефовете са много готини , обаче самата работа е ужас .... в архив ме сложиха и ми омръзна вече 6 месеца по цял ден  да нареждам папки и да сортирам писма Angry
Виж целия пост
# 306
Даже след 9 месеца няма да можем да взимаме обезщетение, понеже искат вече  1 година без прекъсване.... Пак не подготвени!
Виж целия пост
# 307
Даже след 9 месеца няма да можем да взимаме обезщетение, понеже искат вече  1 година без прекъсване.... Пак не подготвени!

Това сигурно ли е? Четох, че преди са вземали някакво минимално обезщетение след програмата...
Иначе на нас 15 дни платен отпуск ни се полагат, нали така?
Виж целия пост
# 308
Да
Виж целия пост
# 309
Здравейте! Мисля да кандидатствам по програмата, коѝто ще стартира през 2019. Разказаха ми, че процедурата е доста бавна. Подаването на документи сигурно  ще започне след седмица ( така ми казаха от ДБТ ). Въпросът ми е : Мога ли да започна работа на ТД( не по моята специалност), след като съм кандидатствала по програмата. Знам, че заетите лица имат право на кандидатстване. Не искам да стоя без работа 5 6 месеца.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия