Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пазарувате ли в obuvki.bg?

  • 13 567
  • 64
# 60
Здравейте, днес получих обувки за ММ, но се оказаха големи. Искам да ги заменя за по-малки, но не знам как точно да постъпя. Телефона им не отговаря по технически причини, на мейла все още не са ми отговорили и не знам дали ще го направят. Гледам, че на придружаващия лист няма опция замяна, а само връщане. Да, мога да ги върна и да поръчам нови, но са от офертите черен петък и вече цената е с 100 лв отгоре Sad дайте идеи

Мисля,че няма опция замяна,връщаш и поръчваш нови,но тези намаления които бяха на черен петък си ги пускат редовно и без да е черен петък,гаранция че ако тази и другата седмица няма,преди Коледа пак ще пуснат същите намаления.Да,може да чакаш близо 20 дена,но ще ги вземеш по-евтино поне.
Виж целия пост
# 61
Всъшност получих отговор и то в почивен ден. Ето го:

За съжаление не правим замяна на обувки, а директно възстановяваме сумата, която сте заплатили за върнатия артикул. Необходимо е да попълните формуляра, който можете да откриете в кутията на поръчката или на нашия сайт, а след това да ни го изпратите заедно с обувките, които желаете да върнете в рамките на един месец. В случай че те не са носени, ще възстановим сумата, която сте заплатили за тях в срок от 14 дни по банков път.
Ако искате да получите друг размер или модел, трябва отново да направите поръчка.

В случай че направите нова поръчка за същия модел, но различен размер, е необходимо да се свържете с нас веднага, когато я завършите в работно време, за да отразим използваната от Вас отстъпка от предишната Ви поръчка. Имайте предвид, че няма как тази поръчка да бъде предварително заплатена с карта, ако желаете да се възползвате от отстъпката.

За жалост обаче номерацията на обувките се изчерпа Sad а са скъпи
Виж целия пост
# 62
Може да се появи номер, случвало ми се е.
Виж целия пост
# 63
Сдобих се със 100% менте на Конвърс от въпросния сайт. Имала съм над 10 чифта от класическия им модел и не бих могла да сбъркам. Евтино, грозно менте.
Виж целия пост
# 64
Защо не ги върнеш. Аз повече не бих купила от този сайт. А и нищо не ми харесва, де
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1