Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Диамантени / елмазени Гоблени

  • 13 837
  • 199
# 195
Мили момичета за много години! Бъдете живи и здрави и много щастливи! Пожелавам всяка една от нас да направи всичко, което си е запланувала /в този живот/.
А сега по същество: получих първата си пратка от Али и то такава, която не очаквах, тъй като ми беше изписано, че продавачът е отменил доставката. Това е не просто първата ми пратка, а е от тези дето аз съм си ги поръчвала. Тези от колегата, дето ги правихме преди това още не са почнали да пристигат. А на тази много ѝ се радвам, тъй като беше наречена за св. Валентин. С частично лепене е - само на розата. Стига приказки, ето го:
Скрит текст:

п.п. Така и не можах да обърна снимката. Моля завъртете глави надясно.
Виж целия пост
# 196
Готова съм 💕

Размера на картинката е 25*25 см.
Виж целия пост
# 197
Момичета не пишете, надявам се не е защото не редите. После очаквам да видя големи красоти. На мен за съжаление ми се получават три поредни поста, но няма как да допълня /редактирам/ предните. А искам да покажа какво получих от Али.

Три бройки са, размер 20*30 см., 11 цвята. Реди се частично само часта, която съм посочила. Много съм доволна от това, което получих за скромната сума от 12,30 лв.
Виж целия пост
# 198
За много години, момичета!
Бъдете здрави и много успешни!:four_leaf_clover:

 Pepi_r, сериозно си се захванала с гоблените още в началото на годината.
Гоблена с маковете е много хубав, цветен и с дъх на лято, такива много ги харесвам. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
А и направо са си без пари,заслужава си.  Аз все още не мога да се престраша да поръчвам от Али експрес, все карам мои приятелки и колежки да ми поръчват.

Аз не пиша в темата защото започнах да нашивам  гоблени , реших да пробвам и много много не ми се удава но все пак се уча. Но постоянно ще ви следя и ще се радвам на вашите красоти.Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom
Виж целия пост
# 199
За много години, момичета! Hug Бъдете здрави и щастливи!

Аз тихичко ви се радвам на красотите, но не пиша, защото съм в „творческа пауза“. Grinning Имам едни лисички за довършване, но още не им е дошъл редът, все с други дейности се занимавам и така. Надявам се тази година да ги завърша. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1