Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детето ми е фен на "Пакта" и съм силно притеснена

  • 34 761
  • 73
# 60
Вие още не сте се опитали да говорите с Пресли, а казвате нещо които той вече почти не ги прави. Знам, че сигурно е вече късно да пиша и да фен съм на Пресли и не не съм на 10-12 години (на 16 съм) но ако не бяхте толкова бавно загряващи можеше да се осетите, че случайно можете да му пишете, той да види и да ви разбере и предприеме някакви действия, а и това че казвате на децата си да не гледат Пакта незначи, че те няма да го правя от личен опит си го знам!!! И още един факт ако не беше Пресли децата ви можеше да незнаят как да пишат на български!!! Ако искате доказателства https://www.twitch.tv/aethelthryth отидете на този линк в 20:00 от понеделник до петък и вижте, че всеки пише на български , а ако някой пише на латинеца бива баннат !!!
Виж целия пост
# 61
Не разбрах защо  си толкова притеснена?Ако му ги забраниш той ще ги гледа повече.Ти сигурно ходиш на работа,и докато те няма,той може да си ги гледа.Що се отнася до тях,Не разбирам защо не ги харесваш.Аз ги разрешавам на мойто дете,даже ги гледаме заедно защото и аз съм запален по тези игри.
Виж целия пост
# 62
човек аз съм на 11 и искам да ти кажа нещо Пресли прави много допри клипове  това че вие сте безодговорни родители не означава че трябва да прехвърляте вината на друг Wink \
Виж целия пост
# 63
https://youtu.be/4eqIKN8MzSM?t=150

И това се гледа от деца...
Виж целия пост
# 64
Здравейте и от мен. И аз съм майка на почти 11 годишно дете, който е фен на ПАКТА.
Ами какво да Ви кажа ... интересувайте се от децата си, с какво се занимават. Изгледайте клипчета, когато детето ви се смее - погледнете над какво...  Лично съм срещнала Преслав, бях и на Он-феста. Имам добри впечатления и от него и от другите деца (те за мен са такива, защото съм на 48 и още.... не ме разпъвайте за грешките - не съм българка, но... имам право да пиша в бг-мама, защото съм българска гражданка). Мисля, че няма лоши послания като коментира игрите. Аз няма да забранявам, защото се старая да вникна във всичко, от което се интересува детето ми.
Ако някой от Вас ми каже, че вкъщи употребяват литературен български език.... няма да ви повярвам.
Преслав и другите говорят такъв език за да са близо към езика на младежите. Вие напълно ли разбирате езика на детето си? Как сте с тези нови думи, които ползват (нямам предвид псувни)?
Всеки има своето мнение - моето - не е страшен ПАКТА. Няма да ме е срам, ако детето ми взима пример от Преслав.
И ние като деца тичали и викали Хитлер капут и сега на купони мога да танцувам на масата... дали това ме прави много лоша и недостойна майка, а какви вицове знам.... Yum И на детето си обяснявам псувните - не да ги употребява, а да знае какво и как се нарича...
Да не говорим за чалга песни - какви движения и думи има в песните...

Едното изречение, което бе казано от Преслав на Он-феста пред хиляди деца ме впечатли много. Когато едното от децата попита: Пресли, ти си правил еди кое-си. И той отговори така: Не се гордея с всичко което съм направил, не го правя повече. Винаги човек може да признае грешките. Всеки може да се промени към доброто.

Има ли лошо послание в това?
Виж целия пост
# 65
Здравейте,аз съм дете и се казвам Пресиян !
Искам да кажа, че аз редовно ги гледам и не намирам полза толкова да преигравате.
Аз съм на 10 и ги намирам за съвсем нормално,знам че вие имате синове. дъщери и при вас е различно , но поне се опитайте да се доближите до децата си .Ако стане по-сериозно поговорете с тях ,но също не бива да ги изпускате .Искам и да кажа, че много майки не разбират какво става те са най-голямата общност в България,те нямат лидер всички са равни.Аз съм много голям фен на един от тях HeaveNBUL ако искате да го видите намирате го в you tube той не псува, от време на време се нерви но го разбирам, при такива игри на който вашите деца се забавлят !Така че разберете какво иска да направи вашето дете преди да критикувате човек който няма никаква вина че  2 000 човека искат да играят игри с ценично съдържание . Благодаря за отделеното внимание и се надявам да съм Ви помогнал. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Моята майка знае всичко, което гледам и прочете това, което написах !
Виж целия пост
# 66
Стига сте търсили само лошотиите...
Купете новия брой на Forbes - четете Топ 10 на най-влиятелните български влогъри;

Ако употребявате в къщи литературен език, ако слушате само класическата музика, ако не давате да гледате филми +12 на децата си, ако не давате да гледа анимации по Картун нетуърк - където има псувня, пръдня и други величия за детския мозък.

Като смятате да забранявате на детето си нещо, недейте да превръщате нещото в Голямото зло. Вместо да отделите на детето си повече внимание, колко ли време ви отне да намерите точно това.

Като не Ви харесва - айде с детето по театри, концерти, планина, работилници. Покажете с пример какво трябва да слуша, насочете детето в правилната посока. Иначе - не знаем к'во праИ, к'во гледа, а после ауууу ... било лошо.

А и на човек, който се зарегистрирал само да плюе или да хвали - нямам вяра Simple Smile
Виж целия пост
# 67
https://www.youtube.com/watch?v=KrJeQK96_FA
  Аз лично съм огромна фенка на Пакта! ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА!:smile:
Виж целия пост
# 68
Малеее АЙ ай ай тоз ПрисЛав ий многу страшин ва малиииии ВИднага ша са УбадЪ на МИЛИЦИЯТА и видната да гио арстуиват
Виж целия пост
# 69
Вие наред ли сте???? Точно това бях видяла да гледа дъщеря ми, тя не е със слушалки, и много добре разбрах какво говори момчето, той се шегуваше, това е игра във която трябва да построиш нещо и другите да го оценят по дадена тема, но понеже той не знаеше как да го построи построи свастика на шега за да види какво ще стане, дори и аз със нея го гледам, добро момче е, възпитано, културно, не е расист, просто се беше пошегувал, грешката е ваша, и може да се притеснявате само и единствено за себе си, изгледайте целият клип и после предприемайте мерки!!
Виж целия пост
# 70
Имам дете на 12 год. което харесва Пакта. Нямам нищо против. Но въпросния “ Преслав” не иска да го гледа, защото има вулгарен речник. Не всеки обича да слуша цинизми. Аз лично не намирам за нормално всяка втора дума да е псувня или глупост.
Виж целия пост
# 71
Ами вие сте глупави, здравейте аз съм плен на пакта и съм силно объркан, щом на клипа пише възрастова граница, значи +18 не +9, и ние сме образовани хора, имаме висшо образование и децата ни харесват. Някои от нашите и очастници -Hazel, HeaveNBUL, Venata, и още играят игри които децата ви сигурно не трябва да гледат (като,, Умри от дневната светлина" или друго) просто се осъзнайте, а пък относно книгата, просто да не сте я купили, като Venata (няма да си казваме имената истинските) написа книгата ние я оценихме, Егмонт я редактираха и в момента много хора си я купуват! Затова относнл тази тема, моля пишете на нас, не коментираите като 99 годишни, мерси😊
Виж целия пост
# 72

 и ние сме образовани хора, имаме висшо образование и децата ни харесват.


Виждам колко сте образовани.

Не съм забранила играта, дори съм я платила.
Виж целия пост
# 73
Дами, моля ви не пишете нищо. Сума ти време получавах малоумни лични съобщения заради пост в тази тема. Нещата са ясни по принцип
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия