Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за Д-р Василка Юрукова Пловдив

  • 4 278
  • 2
Здравейте,въпросът ми е дали някой е посещавал въпросната хомеопат от Пловдив,има ли мнения за методите и,за шуслеровите соли,за биорезонанса?Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравейте посещавала съм доктор Юрукова но но леченето което ми проведе нямаше резултат,освен това преди да ми изпише хомеопатични лекарства ,тя ме беше изпратила при така нареченият Иван Цветков който има уред и със него прави диагностика на болести на състоянието на организма,и ми каза нямаш нищо всичко ти е наред , а всъщност аз имах киста ендометризна на яйчника и до сега я имам от години   а той спореше с мен ня нямаш те те лъжат истината е че Юрукова и цветков го играят заедно според мен,защото тя ми каза когато си записах час при нея искам да минеш при Иван Цветков преди да дойдеш при мен за да те види неговият апарат и така работя с него и той и е като помощник в диагностицирането апарат му е лъжа ,когато потърсих отговор от лекарката мълчеше и така
Виж целия пост
# 2
Здравейте, малко ме съмнява написаното от вас по-горе. Аз познавам от години д-р Юрукова и съм се лекувала при нея. Първо, д-р Юрукова никога не говори на ТИ на пациентите си. Второ, при нея ходят само хора, които са ходили къде ли не и никой не им е помогнал. Затова тя ползва и биорезонансна диагностика и други тестове, за да успее да помогне на сложните случаи. Трето, тя винаги обяснява, че биорезонансът е само за допълнително тестване за инфекции, а не може да постави диагноза като ендометриозна киста или нещо такова.
Все пак, нищо не сте загубили като сте опитали алтернативно лечение. За ендометриозна киста гинеколозите предлагат само да минете под ножа и нищо друго не могат да направят. Моя приятелка 3пъти се оперира от ендометриоза, докато накрая махнаха и матка, и яйчници... Така че не може да се сърдите на някой, че за месец-два не е махнал с вълшебна пръчица проблемът ви.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия