Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарчета засмени се местят те в Родени!

  • 39 020
  • 737
# 735
Делта, и аз се бях заредила отначало с козметика на Бочко, обаче кожата стоеше като изпръхнала с нея, след което смених с Мустела. Дано на вас ви понесе по-добре.
Ние чакаме резултати от МБ на акото на бебето, че от доста време е редичко, без никакви други неразположения и оплаквания. Какво е това чудо не знам, единият ден като вода, на следващия - съвсем ОК  Rolling Eyes  Не мога да обвинявам моята храна, защото нищо необичайно не приемам, ама ако всичко окъм МБ излезне ОК, ще взема по-стриктно да следя кога се сслучва ....Трябваше в четвъртък да ѝ бият втората ваксина, т.е. първа игла Синфлорикс + Ротарикс, ама заради това ако док отложи и чакаме резултата.
Иначе - имаме малка победа с кърменето - от няколко дни си я кърмя повечко пъти на ден, отколкото досега, за сметка на храненето със шише, надявам се да дойде моментът и  напълно да се храни от гърда, че по-лесно от това няма. Но към следобяда много ми мекват гърдите вече, млякото е по-малко и ѝ е по-трудно да се снабдява, та тогава - изцеждам до дупка и така.
Тук е пекнало едно хубаво слънчице, ще видим накъде ще хващаме с девойките днес, че се зазимихме последните дни, само по половин-един час навън сме били, че беше ужас времето.
Хубав ден на всички  Hug
Виж целия пост
# 736
Делта, това с мрежичката ме подсети. Дайте идеи как мислите да захранвате и кога. Моята бебка оставаше гладна след  4 или 5 хранения по 150 мл на ден. Вечер си ляга в 10 и става сутрин към 8-9, (ПУ ПУ) изпуска няколко хранения и през деня яде по 180мл,но са и много и връща. Някой има ли отзиви за АМ млеката за гладни бебета (hungry milk)? Иначе засега мисля да захранвам след 6 месеца със сладки картофи, кореноплодни зеленчуци, авокадо и някои други плодове (банан) и да избягвам млечни, бебешки каши (cereals) и повечето плодове до по-късно.
Виж целия пост
# 737
Нова тема
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия