Сухар или Хляб

  • 10 109
  • 22
# 15
Човечето е много права в случая, аз имах предвид същото, но ме домързя да обяснявам. Редът на въвеждане обаче ти писах, глутен не се въвежда с хляб, не сме в 70-те години на 20-ти век.
Виж целия пост
# 16
Питаш,ние отговаряме,обясняваме и сякаш си беше взела решението още преди да пуснеш темата.Детенцето си е твое и сама си решаваш,всяка майка иска и знае какво е най-добро за детето и.
Виж целия пост
# 17
Така е момичета разбрах от първият път тези неща. Извинявам се че не написах правилно предишният ми коментар беше обръщение само към жената която беше писала преди него и просто и писах на "вие" за да съм любезна да не си помисли че нещо се заяждам. Не можах просто да зацепя каква в връзката с глутена в хляб или каквито и да е други продукти и реакциите от него и това за задавянето(например) което ми написа тя . Аз натиснах уж цитат на нейният коментар но изтрих текста мислеики че като е "цитат" ще остане поне нейното име за да се разбере че към нея ми е въпроса не към всички предишни, но явно не е така както предположих. Новичка съм в този форум. Не поствам много за 2ри път ми е.  Embarassed
Виж целия пост
# 18
Питаш,ние отговаряме,обясняваме и сякаш си беше взела решението още преди да пуснеш темата.Детенцето си е твое и сама си решаваш,всяка майка иска и знае какво е най-добро за детето и.
Аз съм същата,която ти писа и за задавянето...
Виж целия пост
# 19
Питаш,ние отговаряме,обясняваме и сякаш си беше взела решението още преди да пуснеш темата.Детенцето си е твое и сама си решаваш,всяка майка иска и знае какво е най-добро за детето и.
Аз съм същата,която ти писа и за задавянето...

Да, аз наистина бях решила да правя домашен хляб и да пробвам препечен ако не го яде тогава непрепечена филиика. Но преди да започна просто исках да разбера дали има конкретно обяснение защо да е сухар а не хляб. Мислех че има някаква конкретна причина като примерно тази която казаха по-горе че след препичането глутена е в по-малки количества. Аз имам малка пречка от страна на яденето защотото малката не обича да има каквито и да е частици в пюрето. Дори и да е гладко смляно но по-гъсто го плюе, мрънка, реве и за това се притеснявам дали ще яде ако е сухар и предимно за това попитах каква е разликата.
Благодаря за обърнатото внимание.
Виж целия пост
# 20
Ами ето, още една причина да захраниш с овесена каша  Laughing няма да има частици като при попарата.
Виж целия пост
# 21
Ами ето, още една причина да захраниш с овесена каша  Laughing няма да има частици като при попарата.
Ахахаха ами аз имам дете с много косури. И не пиша всичко че ще ви се наложи книга да четете. От кашите които опитахме (безглутенови на хип) и се зачерви кожата около устата. След всяко ядене я мия но получава някаква реакция от самата каша явно и почнах да и варя ориз и после го слагам в блендера и става на каша и няма никакъв проблем и за това съм по-голама привърженичка на домашните неща.
Виж целия пост
# 22
Имам две деца, които са пораснали без попара. Глутен може да се въведе и по много други начини.
В попарата виждам предимно "мокър хляб" и нищо кой знае колко полезно. Мое мнение си е това, нямам намерение да споря.
Конкретно на въпроса, със сухар става по-добре. Хлябът и без друго днес е като гъба, като се намокри става съвсем гаден и лепкав. Другото момичетата вече са го писали.
Относно въвеждането на глутен - добре е да се започне с овес, после примерно спелта, ръж, ечемик и тогава пшеница. Пшеница може освен с някоя каша и с кус-кус да се въведе примерно.

Много благодаря за това мнение. Търсех точно такова, различно от "масовото". Надуха ми главата попара, та попара!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия