Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Курс по БГ народни танци за местни - ИДЕИ?

  • 1 367
  • 1
Здравейте, момичета в чужбина!
Може би темата не е точно (само) за този подфорум,но ми се видя най-подходящо да попитам вас.

Накратко за мен - на 32, живея в Германия от доста време, но не работя от близо година. Все си мисля да започна нещо свое. Мислих за заведение, но няма свободни, а и има други лоши страни. Мислих и за магазин, с китайски стоки/дрехи примерно, но и тук ги научиха сайтовете и навсякъде плъзнаха реклами. Освен това качеството на това, което ще дойде е под въпрос, а и Германия от 2018 ще налага мито. Така че и това отпадна.

Живея в горе-долу добър квартал, а съвсем наблизо са два от богатите квартали , с много домакини и възрастни дами, които нямат какво да правят.

Именно така ми хрумна идеята да направя курс по българки народни танци. Позитивите са, че това е възможност на хората да срещнат хора, да научат нещо ново, а и е вид забавен спорт, но не толкова интензивен като зумба например. Негативите са, че нямам много идея как да го направя - нито съм хореограф, нито знам и мога кой знае какво. Знам 5 хора, но да научиш други хора ще отнеме доста време.

Затова исках да попитам вас - има ли страници, видеоклипове или книги, от които мога да се науча на още неща, да почерпя идеи. Вие имате ли идеи - какво бих могла да вмъкна, освен танците?

Надявам се, заедно с вас, да ми се изясни някаква концепция. Flutter Hug
Виж целия пост
# 1
здравей, много хубаво е това, което си решила, но искам да те попитам към кого смяташ да насочиш дейността си - към българите или към местните? самата ти владееш ли народни танци, можеш ли да бъдеш хореограф? Като бизнес ли гледаш  на това, очакваш ли да имаш печалби или го правиш като хоби. от любов към танца?
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия