Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене - 4

  • 143 331
  • 732
# 15
http://www.delimano.bg/sadove-za-pechene/stone-legend#
аз пък се заглеждам в тази тава. Някой ползва ли такава. Дали е толкова добра? Гледах ги в Кауфланд но там беше 24 или 26  см. В сайта пише 28. Кое е вярното и дали има разлика от тези в сайта и тези ,които предлагат в Кауфланд.
Виж целия пост
# 16
За тенджера препопъчвам емайлиран чугун.

http://s7d5.scene7.com/is/image/CanadianTire/1427082_1?wid=225&hei=225

Тежка е , но се готви много добре.

За тиган с каменно покритие
http://s7d5.scene7.com/is/image/CanadianTire/2992758_1?wid=225&hei=225

Имам керамични, тефлонови, с медно дъно .. но този  по-горе ми допада най-много
Виж целия пост
# 17
Здравейте!
Моля препоръчайте ми хубава тенджера за готвене, около 4-5 л. От няколко дни разглеждам една на Делимано, но не мога да се реша.

http://www.delimano.bg/delicia-tendjera?sc_content=14033_1

Някой използва ли такава, какви са впечатленията от нея. Насочих се към керамично покритие, за да се разпределя равномерно температурата на съда. По описанието на продукта изглежда добре.
Ако може споделете и други марки Simple Smile
Благодаря!

За равномерно разпределяне на температурата, търсете чугунена тенджера. Simple Smile
Виж целия пост
# 18
Здравейте! Тенджерите Silit от сериите Pisa и Toskana със силиграново покритие ли са или са бикновена стомана 18/10?
Виж целия пост
# 19
Здравейте!
Видях вчера тази тенджера на марката TVS.
https://tendzhera-tigan-syd-za-gotvene.pazaruvaj.com/tvs/mineral … -d412-p330349739/
Някой може ли да сподели мнение за нея.
Виж целия пост
# 20
На Делимано имах тиган, толкова бързо взе да ми залепва храната, че го ползвах само 6 месеца Sad
Виж целия пост
# 21
И аз за тиганите им бях чула така, може би керамичното покритие не е било качествено. Имат някакво ново покритие - керамика Форте /уж най-доброто на пазара/. Не знам вече, искам съд, който да е безвреден за готвене...
Аз се интересувам повече от тенджерата, имах съвсем обикновена касеролка с керамично покритие /дори не пише на нея марка/ и за готвене ми вършеше идеална работа, нищо не залепваше, въпреки че беше евтина, но при едно миене я надрах и не я ползвам вече. Затова искам да си купя нова тенджерка за готвене.
Търся нещо, което да е безвредно защото готвя на малко дете и съм много внимателна със съдовете, които ползвам. 
Не знам към коя марка да се насоча, тук получих съвет за чугун, но може би не търся точно това.
Моля ако някой може да ме ориентира за марка.
Грешно ли се насочвам към тенджера с керамично покритие? Знаете ли съдовете на Делимано, дали са безвредни /когато не са надрани разбира се/?
Виж целия пост
# 22
Какво се готви в този тиган? Защо има тази форма?
Виж целия пост
# 23
Гледам, че никой не е отговорил все още, така, че , ако ми позволите, ще се опитам аз да го направя. Това е тиган, който се използва при техниката на готвене стир-фрай - бързо запържване, на месо, зеленчуци, ориз, най-често в китайската кухня. Идеята на повдигнатия борд е да може съдържимото в тигана да се подхвърля по-лесно и сигурно. Тоест не се бърка, а се подмята.  Simple Smile
Виж целия пост
# 24
 zenkou,
Много ти благодаря за точния отговор.
Като гледам хората си се стравят и с обикновенни тигани.



Виж целия пост
# 25
Момоичета, какво ви е мнението за тенджерите и тиганите с точки,които се предлагат в момента в Метро.За тиганите пише ,че са с покритие Duraside Ultra.Дали е безвредно и дали ще залепва?
Марката е Zwilling.
Виж целия пост
# 26
Какъв кухненски робот ползвате за кълцане на зеленчуци лук , моркови , чушки...
Виж целия пост
# 27
Здравейте  bouquet Искам да се снабдя с чугунени съдове и четох по темата, не разбрах обаче кои се препоръчват от гледна точка на по-здравословно готвене, емайлираните или неемайлираните, разликата само в по-лесната поддръжка на емайлираните ли е (и готвенето на кисели продукти), или има и друго. Кои предпочитате вие и защо? Ще съм благодарна на всякакви препоръки и се извинявам, ако е коментирано.
Виж целия пост
# 28
Моля, препоръчайте ми Уок тиган. Искам да зарадвам наш близък, който е страстен кулинар. Ще съм благодарна за съвети относно марка. Бюджетът е около 100лв, но бих дала и повече парички, стига тиганчето да е добро. Предварително благодаря!
Виж целия пост
# 29
Бях писала,но никой не се включи. Та пас да попитам за Делимано ,тези уж с каменно покритие. Никои ли не ползва такъв ? Някакво мнение.?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия