Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕДМИ клас - 1 - Началото

  • 76 882
  • 742
# 735
За всички от София, които проявяват интерес към природните науки, препоръчвам да следят този сайт.
Природни науки
Виж целия пост
# 736
Дидева, енциклопедия си ти Hug
Виж целия пост
# 737
И Ива много харесва химията и голямата и болка е, че школата по химия съвпада с тази по математика.
Аз я успокоявам, че втори срок може да не е така, и да успее да ходи и на химия. То нали ще е и по  свободна - хихихихи втори срок.   Започвам да се притеснявам, че натоварването е голямо. Всяка сутрин става в 5,40. Прибира се  в 16, в най-добрия случай,  в четвъртък след 17. Вторник и петък е на хоро от 19. В сряда на БЕЛ  от 5 до 6.
В събота на английски, като почти цялата събота, след късно ставане с огромно удоволствие се отдава на учене за школата по  английски.Обикновено домашното е голямо, защото за да спестим време, го направихме веднъж седмично. Обожава си учителката, пише есета, разучават песни. А вече е сезона на състезанията, а предстоят олимпиади, та съответно и съботното ставане късно ни пропада.
Така като го написах, кога се храни това дете, кога учи, кога пише преразкази нещо не ми се връзват сметките. Май не се мотае толкова колкото аз я обвинявам.  Предлагах да се откаже от каквото реши, не иска. Тя си страда за химията..
Виж целия пост
# 738
Аз съм в потрес. Моето дете никога не би могло да издържи на такова натоварване. Честно казано, аз самата - също. Колебая се дали да кажа "браво, все така да е" или да те посъветвам да тропнеш по масата и да махнеш нещо по твоя преценка, щом тя не иска сама да се откаже, понеже и бърнаута не е за подценяване.
Виж целия пост
# 739
Ами и да тропа няма кой да я слуша, токова е детето, ама късметче аз добре те разбирам  Hug
На децата ни не им тежи, те  си го избрат, да не си я записала ти Simple Smile
Виж целия пост
# 740
Аз не бих се доверила на 100% на преценката на 13-годишно дете относно това дали не му идва в повече или обратното - недостатъчно му е, но може би защото гледам от камбанарията на собственото си дете - не е за предоверяване, ама хич, в която и да е посока. Но съм сигурна, че си зависи от детето и има И такива, които са достатъчно зрели, за да могат да оценят адекватно ситуацията.
Виж целия пост
# 741

  НОВА ТЕМА 
Виж целия пост
# 742
Mivan е права няма да стане това с тропването
Когато излиза от английски - просто и двете с мис блестят. След това с часове говори какво са правили, за какво са говорили, запали се по писането на истории благодарение на мис. Мис  - изключително раздаващ се, млад, позитивен, ведър човек. След английски Ива е като презаредена. Никога не мога да се преборя да го спрем.
На хоро ходи от предучилищна. Казва, че си оставя всички проблеми и негативи в залата. Излиза мокра, червена и щастлива от репетиция. Това и е почти единствената физическа активност /освен тичането по автобуси./  Миналата година, втори срок, заради втората смяна не можеше да ходи на репетиции в своята група и  ходеше с основния ансамбъл, кое знае, кое не, но казваше, че и е достатъчно поне да ги гледа. Обича го.
Българския   го почнахме лятото по моя инициатива /след летните драми в СМГ, когато си мислехме, че няма да е в 7 клас любимата си учителка по БЕЛ/пък и нали знаете страх лозе пази - те всички ходят на БЕЛ. Не мисля че е удачно точно той да се спира.
Аз си мисля,че в 7 клас доста от децата са натоварени толкова.Почти всички ходят на мат и бел, много на програмиране, и на поне един спорт и т.н. Сигурно поне десетина деца от темата и те са на този хал. Моля се само да са здрави.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия