Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За леките наркотици и масовата употреба

  • 44 913
  • 1 192
# 960
Не става дума да се приема някакъв синтетичен THC, а за извлечен от канабисово масло.

Може ли малко връзки към тези изследвания с починалите пациенти?
Виж целия пост
# 961
Не,
това е не информация с която фармацевтичните компании "ПАРАДИРАТ"  Tired
Споделиха я на сбирката на http://www.harm-reduction.org/ преди три месеца.

Но ако гугълнеш синтетичен THC + смъртни случаи ще ти излязат достатъчно примери не от клинични изследвания.

И ако решиш да продължиш с гугъл провери как се предписва хероин и метадон в Швейцария.Eто и проучване което показва, че алкохолът е пътечката към всички зависимости
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1746-1561.2012.00712.x/abstract
Виж целия пост
# 962
Стига вече с този алкохол! Много е удобно да направите от него котва, за да излезе марихуаната "добра", ама вече ми писна! В темата говорим за марихуаната, а не за алкохола, цигарите, тортите, социалните мрежи и всичко друго във Вселената. Когато говорим за месо, не сравняваме месото с доматите, нали така! Нека се ограничим до обекта на темата, а не да пробутвате номера като "а алкохолът и цигарите са по-вредни". Вече го посочих - прилича на "а пък, Иван краде повече, защо хванахте точно мен?".
Виж целия пост
# 963
Само дето тук сравняваме домати с краставици. Все са за салатата.

Целта на употребата на цигари и алкохол и канабис е една и съща - разпускане, забавление и развлечение.

Едното е забранено, а другите които са не само по-пристрастяващи, а и имат по-висока вреда както за употребяващия така и за обществото са разрешени.
Виж целия пост
# 964
ок, така да е - домати и краставици. Но мен не ме интересуват доматите, защото темата не е за доматите, а за краставиците. Няма смисъл да сравняваме домати с краставици и да доказваме доматите колко са червени, а краставицата зелена и как червеното е по-гаден цвят от зеленото. Аз разбирам защо го правите- когато намерите нещо, което да  бъде представено за черно, то до него и тъмносивото изглежда направо бяло. Правим контраста казваме - алкохолът е лош, и не само е лош, ами е и най-лошият, и до него слагаме марихуаната и казваме колко е добра, а дори да не е много добра, то поне не е толкова лоша като много лошия алкохол. Е, да, ама не! Това, че алкохолът е лош не прави марихуаната добра, обаче на вас много ви се иска това с контраста да хване и да мусе вържат хората. и когато не стане, истерясвате. Разбирам, нормално е.
Виж целия пост
# 965
Можеш ли да дадеш примери как тютюн или алкохол може да се прилагат за лечение при онкологични заболявания, множествена склероза, епилепсия както при деца така и при възрастни, глаукома, СПИН, мигрена, хронични болки и т.н.?

Не можеш,
да поговорим за болестите, които причиняват тютюна и алкохола?

Или да поговорим как канабисът се прилага успешно за лечение, повтарям лечение на, не само облекчаване при всички изброени болести, а и доста други

http://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/hp/cannabis-pdq
Виж целия пост
# 966
а запек лекува ли?
Сега по следващата линия ли тръгна - колко е полезна за болести? И очакваш да се трогна от това и да забравя, че изобщо не става въпрос за медикамент, а за това някой да си отглежда треволяка на терасата и да може да си пуши, защото му облекчава симптомите? Ми, има си фармацевтични препарати направени - те да бъдат потребиляни. Това не е лайка да си я набереш от градината. Виж, всичко, което е извъртяно и се върти като доводи ми е ясно - чела съм го, чула съм го, зная на коя струна играе, но няма как да се вържа. Всичко, което представяте групичката фенове на марихуаната са единични балончета с частична истина, примесена с много фантазия с цел да се направи марихуаната не само приемлива, а и необходима. На вас хич не ви пука ни за болните, ни за никого - просто искате да осигурите собственото си удобство да се напушвате. И това в най-невинния вариант. Иначе могат да се добавят и други цели, които съвсем няма да прозвучат положително. Да се изживявате като римейк на хипитата от 60-те е инфантилно, но разбираемо.
Виж целия пост
# 967
Доза Сативекс за която плащаме ти и аз е $600
Една трева подходящ сорт от саксийката която може да се ползва месец колко мислиш, че струва?
Виж целия пост
# 968
И какво сега, загрижила си се за разходите на здравната каса ли? И очакваш да повярвам? Виж, мен няма как да ме убедиш, аз вече всичко това съм го прочела и осмислила, и не намерих нито един аргумент, който да опрадвада легализирането на марихуаната. За болните сии има препарати, а не саксия на терасата.
Виж целия пост
# 969
Канабисът лекува и запек, явно е, че имаш спешна нужда от саксийка 😁
Виж целия пост
# 970
Дискусията тъкмо взе да става смислена и интересна и пак се намеси Андариел, за да я принизи на ниво махленска сбирка Sad
Виж целия пост
# 971
Колко смислена? Дотолкова, че все още си мислите, че можете да убедите някого, че марихуаната е ок за масова употреба и какво ли не още? Естествено, че няма да си доволна, че се намесих - ясно ти е, че разбивам на пух и прах цялата ви концепциия. Разбирам те, и аз да съм на твое място, и на мен нямаше да ми хареса и щях да се опитам да разкарам потребител, който ми обърква плановете за пропагандиране. Съчувствам ти, но аз не нарушавам правилата и дори да се оплачеш от мен, няма за какво. не ти е приятно, че не можеш да ме убедиш и затова истерясваш. Сори.
Виж целия пост
# 972
Само да вметна, че преди малко четох статия, в която се говори за разни нови дроги, и се казва, че възрастта за консумация на марихуана вече е паднала до 12 години. Със сигурност за това е допринесло изтъкването й като безвредна, необходима за разпускане, кеф и прочие фантасмагории. Все едно не можеш да разпускаш качествено, ако не ползваш марихуана. Като с цигарите навремето - отвсякъде ти набиваха в главата колко е модерно и колко си печен, като пушиш, и какъв си смотаняк, ако не пушиш.
Виж целия пост
# 973
Абсолютно никой защитник на тезата за легализация, никъде не е бил за това трева да се продава на деца.

Как мислиш, ако се легализира колко аптекари биха си позволили да продават на непълнолетни?
Докато сега какво точно му дреме на дилъра за възрастта на купувача? Парите не миришат.
Виж целия пост
# 974
Аз не мога да разбера по каква причина се чувстваш длъжна да опонираш на всяко нещо, казано от друг, което не съответства на твоята теза? Иначе голяма толерантност, дума да няма. Факт е, че се продава на деца и децата си я купуват, защото в голяма част вярват на приказките, които и ти самата казваш в темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия