Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се отнасяте със сайтове, които ви посрещат така...

  • 7 084
  • 98

Анкета

Как се отнасяте към сайтове, които ви посрещат по подобен начин

Опции:

* Гласуването приключено: чт, 27 юли 2017, 13:55

Напоследък все по-често попадам на сайтове, които ме посрещат така:Името на сайта в случая не е важно, просто това е последния от днес сайт, който ме посрещна за добре дошъл по горния начин. Въпросът ми е - как се отнасяте към сайтове които ви посрещат по подобен начин. Добавил съм анкета.
Виж целия пост
# 1
Не ползвам Адблокър.
Смятам, че сайтовете имат право.
Виж целия пост
# 2
Не ги посещавам. Просто е дразнещо, а че имат право, имат, но и аз имам право да не фи ползвам.
Виж целия пост
# 3
Нямам adblocker и също смятам, че всеки има право да печели пари, в това число и чрез рекламодатели. Бих искала да има блокър на потребители, но уви.
Виж целия пост
# 4
Правя това:

http://i.imgur.com/iNLTG3a.jpg

С Хром съм.

Има хора, които са ок с рекламите. Има хора, които са ок само с ненатрапчивите реклами. Аз съм от хората, които не понасят никакви реклами.

Ако не мога да се справя с анти-адблока, спирам да използам сайта. Peace
Виж целия пост
# 5
И аз нямам, но ми е изключително дразнещо да отворя сайт и да ми се появи прозорец с реклама, като го затворя да се появи нов и така няколко пъти. Избягвам ги. Иначе не ми пречи, че някъде из страницата има реклама. Дори разглеждам когато има нещо интересно.
Виж целия пост
# 6
Ужасно дразнещо и минават в Графа Майната им. Така ще сторят и повечето потребители, когато и ако бг-мама реши да приложи подобен приом.
Още повече, наглеците недни от уебкафето. Притежават половината сайтове (вкл. хроникъл, мамамиа и пр.) , а реват, че изскачащите реклами били тяхното спасение?! Абе, я да си гледат работата!!!!
Виж целия пост
# 7
Не ми пречат статични реклами някъде встрани, но мразя като кликна на нещо да ми изскочи отгоре реклама. Затварям го и не чета, заради рекламата ме губят. Така че от мен - двойна загуба - и за рекламодателя, и за сайта.
Виж целия пост
# 8
Тегля им една и ги забравям. Може да имат право, но и аз имам право да не искам да гледам реклами. Особено като се има предвид, че стават все по-агресивни и те заливат буквално отвсякъде, и то с реклами на всичко, за което може да се сети човек. Като се премине определена граница, става досадно и дразнещо, та хич не се учудвам, че все повече хора ползват адблок.
Виж целия пост
# 9
И аз нямам, но ми е изключително дразнещо да отворя сайт и да ми се появи прозорец с реклама, като го затворя да се появи нов и така няколко пъти. Избягвам ги. Иначе не ми пречи, че някъде из страницата има реклама. Дори разглеждам когато има нещо интересно.

Същото!
Въобще не ми е ясно сайтовете какво печелят като дразнят читателите си?
Освен това ако ще и 1000 пъти да ми се цопне реклама на определена банка на целия екран например, няма никаква полза. Аз ползвам друга банка, защото така ми е удобно,полезно и изгодно, а не защото някой сайт ми я бута под носа на всяко влизане в сайта Close
Много дразнещо и недалновидно поведение от страна на сайтовете бих казала!
Виж целия пост
# 10
Не ползвам адблокъри. Но идеята за такъв надпис я приемам напълно и смятам, че сайтовете имат право. Искаме или не, некомерсиалните сайтове няма как да се издържат без реклами.

Интернет е необятен, със сигурност за всеки има място, което напълно отговаря на вкуса и изискванията му.
Виж целия пост
# 11
Смятам, че сайтовете имат право, затова ги затварям и се лишавам от възможността да прочета прерасните статии, които биха ми предоставили. Адблокърът ми е включен нон стоп.
Виж целия пост
# 12
Адблокъра свалих само за The Atlantic Magazine. Всякакви останали български бози ги затварям. За мен това посрещане е знак, че сайтът ще е пълен със сензацийки и може би фалш. новини, или дори clickbait, който става за четене, но пак си е clickbait.
Виж целия пост
# 13
Щом се опитват да ме задължават да махна нещо, което е там по мое желание, аз просто затварям сайта и намирам информацията, която съм търсила другаде.
Виж целия пост
# 14
Аз не съм сложила Adblock заради някакви си рекламки от страни, или за това  че един клип ми излезнал там. Аз съм го сложила след непрестанни прекъсвания за реклами, и без възможност да ги махна до преди нам си колко секунди... заради някакви изкачащи прозорци, на които не мога да намеря къде е Х, или пък и да го намеря то не се затваря, а ме препраща в друго измерение и там ми се отварят ми се още сумати прозорци за да им стрелям умрелите айфони!
I seek TIR!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия