Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

E sky в черният списък

  • 503
  • 6
Евтини билети от Ryanair, ама за съжаление закупени през E sky. Закупих билет и много екстри който ми беше казано че няма нужда, а се наложи да се закупят. Да спестиш като не запазиш места и разбира се системата ви разхвърля из целият самолет. Служителите им обесняват че ви слагат заедно, да ама не и се налага да си купите места в последният момент. Тъкмо ти казават че има по 6 евро място и хоп, а то било резервино и хоп айде по 8 евро.  На сайта на Райнеар и сега мога да закупя по ефтини билети. Ако бяха ми разяснили схемите да закупя в началото билети нищо нямаше да кажа, но служителите ми казваха, че системата при закупени 3 билета ни слага заедно, е да сложи ни заедно 8, 9 и 2Х  Това за тях е заедно в един самолет.
След завършването на последното плащане реших да видя в сайта на Ryanair местата от 6 евро си бяха свободни.

НИКОГА ПОВЕЧЕ E SKY.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Виж целия пост
Реклама
# 1
Tц,тц,то много сте се охарчили ,цели 2 Е? Та,за къде летяхте за 8 Е,ако не е тайна?
Виж целия пост
# 2
Tц,тц,то много сте се охарчили ,цели 2 Е? Та,за къде летяхте за 8 Е,ако не е тайна?8 евро е запазването на 1 място в едната посока. А цената на билетите беше 450 евро  а вече стана 500 евро със запазване на места. Това е и цената на билетите днес директно от авиокомпанията. Първоначално запазването на място е 3 Евро. А директно от компанията си влизаше и запазването на местата. А за 8 евро ако си се размечтал и вечеря няма.
Виж целия пост
# 3
Пишеш за евтини билети? Или нещо не съм разбрала?
Виж целия пост
# 4
Пишеш за евтини билети? Или нещо не съм разбрала?


Да трябваше да са евтини. Цена от 165 евро до Барселона си е добра за отиване и връщане и с доп. багаж 20кг. Поне за мен, ако има и по евтино явно още съм се набутал. Проблема че едно ти казват, а накрая друго излиза. E SKY явно че си гледат да си заработят евро по евро и так 50Евро за уж екстри.  ЕКстрите са да съберат едно семейство на едно място един ред. Защото бяха ни пръснали на 8, 9 и 23 ред из самолета.
Виж целия пост
# 5
165E  с багаж до Барса е доста добра цена,аз затова само от сайтовете на авиокомпаниите купувам,чекирам се и не се занимавам.
Виж целия пост
# 6
Никаква вина нямат Ескай. Просто Райън Еър си смениха политиката тихомълком. Аз също продавам техни билети, до преди 2-3 седмици, ако чекираш всички пътници в една резервация заедно ги слагаше автоматично един до друг. Вече не е така. Няма информация от авиокомпанията към агенциите и клиентите изпратена, така че нищо чудно и колегите да са били изненадани.
Вече е така или си взимаш/ плащаш място още при купуване на билета или сте пръснати из самолета и си плащаш при чекиране за съседни места.
Аз съм туристически агент, продавам билети - самата аз си доплатих за места преди седмица.
Виж целия пост
Реклама

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1