Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

107 ОУ учители първи клас 2018/2019

  • 2 904
  • 3
Здравейте,

Интересувам се от мнения за учителите които ще водят 1ви клас  учебна година догодина в 107у-ще Хан Крум. Изключително ще съм признателна за всякаква информация за училището и учителите.

Поздрави и благодарности.
Виж целия пост
# 1
Големият ми син ще бъде тази есен 4 клас. Неговата учителка е г-жа Пумпалова. Само добри впечатления имам от нея. По принцип нали си наясно, че в 107 не може да избираш при коя учителка да бъде детето ти?
Виж целия пост
# 2
Здваейте,
Имам информация, че учителите за 2018/2019 първи клас са
Йорданка Братанова, Станиела Сърбинова, Станка Станкова, Катерина Пумпалова.
Моля дайте мнения за тях. Ще съм изключително признателна
Виж целия пост
# 3
Само не и Станкова - голям стрес за децата! Ако сте при нея, дано поне следобедна да ви е Колева. Уникална е! Много грижовна и всеотдайна. На много неща ги учи. Детето ми се случи в тази комбинация и ходеше с желание на училище само заради нея. В първи клас все казваше: "Може ли днес да отида само след обяд на училище при г-жа Колева?"Това не е само мое мнение, а и на други родители. Винаги бях спокоен, че няма да се налага да учим и пишем в къщи вечер. Предстои и второто ми дете да е в първи клас и се моля тя да му е отново следобедна! Живеем наблизо и виждам, че много неща се подобряват в училището, но някои учители трябва да си отидат в "незаслужена пенсия". Нека да си признаем обаче, че и ние, родителите, искаме от учителите да поемат и нашите роли.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия