За бързи КУЛИНАРНИ въпроси отговори

  • 47 069
  • 739
 

ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 111 Simple Smile

 
Заповядайте в новата тема bouquet 


и старата тема, ако някой нещо е забравил там Simple Smile
Виж целия пост
# 1
 bouquet Благодаря!
Виж целия пост
# 2
Благодаря Heart

За рибената супа с рулца - според мен не. По-добре ще се получи с някакво миниатюрно 150-200 грама филе, а вероятно дори и с риба от консерва, отколкото с рулцата.
Виж целия пост
# 3
благодаря
Виж целия пост
# 4
Правих пиле фрикасе но сложих повече брашно и сега е много гъсто ,та как мога даго направя по рядко 😑 ?
Виж целия пост
# 5
Благодаря, Пепчо!:smile:
Моля предложете ми рецепта за лека , лятна торта, подходяща за рожден ден. Благодаря!
Виж целия пост
# 6
Правих пиле фрикасе но сложих повече брашно и сега е много гъсто ,та как мога даго направя по рядко 😑 ?
Добави бульон.
Виж целия пост
# 7
Благодаря, Пепчо!:smile:
Моля предложете ми рецепта за лека , лятна торта, подходяща за рожден ден. Благодаря!
https://hranatazadushata.blogspot.bg/2012/03/blog-post_04.html
Виж целия пост
# 8
Хайде и тук да питам - ще се получи ли хубав пухкав крем за торта ако разбия поотделно и смеся сладкарска сметана и кокосова сметана?
Виж целия пост
# 9
Благодаря, Пепчо!:smile:
Моля предложете ми рецепта за лека , лятна торта, подходяща за рожден ден. Благодаря!
Благодаря за темата Пепчо bouquet
Торта с рула
http://mycandykitchen.blogspot.bg/2012/03/blog-post_02.html?m=1
Торта Рафаело с ягоди
http://www.vkusnoteka.bg/2011/03/blog-post_2432.html?m=1
Торта с малини и готови блатове
http://www.cookwithasmile.com/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0 … 1%80%D1%82%D0%B0/
Ягодово-портокалово тирамису
http://cook-4fun.blogspot.bg/2011/06/strawberry-orange-tiramisu.html?m=1




Виж целия пост
# 10
Благодаря за темата, Пепчо!
Виж целия пост
# 11
Винаги съм мислела, че брашното за прясна паста се прави от твърда пшеница, нещо като нашия грис, обаче вчера в един магазин за италиански стоки на Аксаков ми дадоха едно, на което пише grano tenero
т.е. меко зърно, но също така пише, че е за паста фреска.
Та всъщност кое е по-добре? И ще станат ли подобни кори с бг грис?
Виж целия пост
# 12
Винаги съм мислела, че брашното за прясна паста се прави от твърда пшеница, нещо като нашия грис, обаче вчера в един магазин за италиански стоки на Аксаков ми дадоха едно, на което пише grano tenero
т.е. меко зърно, но също така пише, че е за паста фреска.
Та всъщност кое е по-добре? И ще станат ли подобни кори с бг грис?
Винаги правя  прясна паста с брашно Semola grano duro  от итал. магазин но от друго място, с това също ще стане но според мен повече ще ти лепи  . С бълг. грис не знам дали ще станат.
Виж целия пост
# 13
Винаги съм мислела, че брашното за прясна паста се прави от твърда пшеница, нещо като нашия грис, обаче вчера в един магазин за италиански стоки на Аксаков ми дадоха едно, на което пише grano tenero
т.е. меко зърно, но също така пише, че е за паста фреска.
Та всъщност кое е по-добре? И ще станат ли подобни кори с бг грис?
Винаги правя  прясна паста с брашно Semola grano duro  от итал. магазин но от друго място, с това също ще стане но според мен повече ще ти лепи  . С бълг. грис не знам дали ще станат.
Благодаря, ще споделиш ли откъде?
Виж целия пост
# 14
.....................
Благодаря, ще споделиш ли откъде?
Разбира се, на "Костенски водопад" магазин Пулия. Имат много добри неща, когато вляза не искам за излизам, ама и пари се иска на касата после.  Mr. Green Скъпичко е, но имат разкошни неща, а и освен това имат си и две момчета които могат да те посъветват. Посети ги, няма са сгрешиш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия