Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Студенти - първокурсници 2017/2018

  • 25 556
  • 128
# 120
Цитат
Като и чуя щастливото гласче и видя ухилената физиономия вечер по месинджъра осъзнавам нещо- детето ми изглежда е щастливо на мястото на което е , и аз трябва да преглътна сълзите за да не я натъжавам.
И при нас е така. Явно моята душа плаче повече.
Виж целия пост
# 121
Съчувствам ви. И аз със сигурност бих била съкрушена, ако детето ми замине далеч от къщи. Стискам палци да се адаптират бързо - ще има кризи и ще трябва да се справят, и ще стават все по-самостоятелни и по-уверени в себе си. Казвам го като студентка, учила в друг град.
А да ви кажа какви са "особеностите" когато студентът си е в къщи. И така не е добре. Ами аз съм в течение на всичко, за което разбера - не влязъл на лекция, не си водил записки, има проект, който прави последната вечер... И се нервя излишно, а полза няма Simple Smile.
Виж целия пост
# 122
Привет и от мен! Това ми предстои. Дъщеря ми в момента е 12 клас. Надявам се догодина да е студентка в университета и специалността, които иска. Но това означава, че ще е далече от нас. И отсега ми е тъжно-тъжно. Знам, че е за нейно добро, че ще преследва щастието си, но пусто майчиното сърце не признава такива аргументи.
Но пък да са ни живи и здрави децата! Ще се борят с трудности, ще побеждават и ще стават по-силни. А ние ще им се радваме и ще ги чакаме.
Виж целия пост
# 123
Може да съм сбъркана и да имам бъг в системите, но на мен не ми е мъчно. Спомням си моите студентски години, бяха много хубави. Трудни години във финансово отношение бяха, но въпреки това се чувствах щастлива. Далеч от семейството израстваш, научаваш се да се справяш с редица уж дребни и незначителни нещица, а досега не си се сблъсквал с тях. Детето ми е на 3 часа път разстояние, чуваме се редовно, а и малкият му брат хич не ми оставя време за тъгуване. Това второто чудо ще ми стопи лагерите.Rolling Eyes
Виж целия пост
# 124
Да ви се похваля с успешно премината първа сесия на студентката.  Hug
Нека винаги постига всичко с лекота!  Wine Glass
Виж целия пост
# 125
Да ви се похваля с успешно премината първа сесия на студентката.  Hug
Нека винаги постига всичко с лекота!  Wine Glass

Браво на щерката! Аз ще се хваля в края на януари Simple Smile
Виж целия пост
# 126
Mimito_75, браво на девойката!
И моята с успешна първа сесия,  прибра се даже вкъщи, имат 1 месец ваканция Simple Smile)
Виж целия пост
# 127
Ние края на януари ще се хвалим/оплакваме. Засега има минати 3 колоквиума с 5.10 и две шестици. Simple Smile
Виж целия пост
# 128
Тема за бързи въпроси и отговори - Всичко за нашите деца - Училищен блиц
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия