Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Hustler - печат върху тениска

  • 4 240
  • 2
Здравейте, искам да споделя с вас опита ми с тази фирма. Останах много недоволна, принта е много некачествен, след няколко изпирания (на ниска температура и обърнати наобратно) много от боята падна, белия цвят почти не се вижда.
Когато искате да направите поръчка за тениска "направи си сам", нагласяте картинката/надписа на една снимана тениска. Понеже под снимката има надпис "Пропорциите в дизайна не винаги отговарят на реалните пропорции", към поръчката написах че тъй като в сайта не пише към кой размер отговаря примерната снимка на тениската върху която поставяте картинки/надписи, уточнявам, че го нагласях като за фанелка "L" размер. Допълних че пропорците са много важни за мене. Накрая ми дойдоха тениски, с пропорци увеличени с около 25%, такаче надписите станаха ужасно големи и несъразмерни с тениската.

Също така преди да направа поръчката го попитах как да процедирам ако картинката която е на гърба на тениската е широка, но в същото време ниска. В такъв случай системата гледа всеки размер по отделно, и поради малката височина не ми позволяваше да я добава. Което ме накара да направя висока картинка с празни пиксели, които обаче ми ги причислява към сумака като че ли се принтят. Отговориха ми, че мога да си направа поръчката и да прикача нужната информация. Написах им останалото в поръчката.
Виж целия пост
# 1
Чувал съм,че добре се справят с печатните издания.
И имали успешен специфичен телевизионен канал ...
А защо така са се издънили с тениската Rolling Eyes
Виж целия пост
# 2
И на трите тениски им окапа много бързо боята въпреки че ги прахме обърнати и на 30 градуса.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия