Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЮЛЧЕТА 2017 г.

  • 14 276
  • 279
# 270
Аз също още не съм отслабнала, а дори не ям. Един път в деня ще е късмет да успея да ям. Бях 40 преди да забременея. Родих 65, следраждане станах 55 и оттам край. Само едно кило от началото до ся... всички казват че като тръгнеш да тичаш след него ще се смъкнат. Мене там ми е надеждата хаха
Виж целия пост
# 271
И аз така,забременях на 57кг,родих 77кг,преди месец е теглих 64кг,но корема ми си стои като в 3-4мес.,халката си не мога да нося , а и с това лошо време само вкъщи никакво движение,а съм след секцио и още ме е страх да правя упражнения.
Виж целия пост
# 272
И аз съм със същия проблем - имам да свалям 10-тина килограма. С първата бременност свалих, след като спрях да кърмя. Другото е, че откакто се е родила малката, предимно си стоим вкъщи. Вероятно, като започна да излизам по-активно, ще отслабна поне малко още. Освен това не се препоръчва да отслабваш, докато кърмиш, всички токсини отиват в кърмата. Някои майки правят 90-дневната диета, докато кърмят, аз не съм пробвала, но казват, че се сваля с нея и не е противопоказна.
Виж целия пост
# 273
[iМайчета, вчера моето момиче направи 6 месеца, а още не може да де обръща. Научи се като я сложа по корем да се обърне по гръб и това е. Не иска от гръб по корем. Иска да лежи, въпреки че се опитва да се надига с глава и горната част на тялото. Като я взема в скута си седнала, си движи понякога главата като кученце, дето ги слагаха едно време в колите. Много се филмирам или наистина трябва да потърся специалист.
Виж целия пост
# 274
Здравей, мисля, че напразно се тревожиш. Всяко бебе напредва различно. Не смятам, че специалист би ти казал нещо по-различно. Това е като с килограмите, моето бебе на 5 месеца беше 6,300, при положение, че се роди 3,380. Трябвало по английските тъпи графики да бъде над 7 кг минимум. Е, да ама мен това не ме притеснява. Как им погледна 2 годишните затлъстели деца, които вероятно са се движили според графиката им, направо полудявам, не искам моето да е такова. Просто всяко е индивидуално. Въпросът е да е здраво и да отговаря на интеракции.
Виж целия пост
# 275
Здравей, мисля, че напразно се тревожиш. Всяко бебе напредва различно. Не смятам, че специалист би ти казал нещо по-различно. Това е като с килограмите, моето бебе на 5 месеца беше 6,300, при положение, че се роди 3,380. Трябвало по английските тъпи графики да бъде над 7 кг минимум. Е, да ама мен това не ме притеснява. Като им погледна 2 годишните затлъстели деца, които вероятно са се движили според графиката им, направо полудявам, не искам моето да е такова. Просто всяко е индивидуално. Въпросът е да е здраво и да отговаря на интеракции.
Виж целия пост
# 276
Моя не иска никак да се обръща... но пък за сметка на това като го държа иска да е изправен и подскача. Плюс се опитва сам да се набира и да сяда. В началото и аз св притеснявах, но реших, че така или иначе в даден момент ще станат нещата. До края на едната година всички ще говорят, всички ще се обръщат, всички ще сядат, пълзят и хранят нормално... така че реших да го давам спокойно и чак след това да се безпокоя Simple Smile може да е грешен подход, но така прецених за себе си.
Виж целия пост
# 277
Нашия и той не се обръща за сметка на това от няколко седмици иска да стои седнал,днес за първи път от легнало положение се набра крака и глава да сяда.Около мен има няколко майки с малки и големи (15год.) деца които не са пълзяли ,а направо са проходили.Така ,че споко важното е да проходят и да могат да стоят седнали стабилно.
Да ви питам някоя от вас има ли болки в мускулите и ставите след раждането.При мен вместо да отслабват дори се и засилиха,като стара баба към.
Виж целия пост
# 278
Аз започнах да имам болка в кръста от едната страна, която отива към крака и е доста силна, когато не съм се движила известно време и трябва да се наведа, изправя или да изкачвам стълбите. Предполагам, че е нерв и просто гледам да се раздвижване добре, защото нямам време да ходя да се разправям с тукашните доктори и да им се моля да ме пратят на физиотерапия. От няколко месеца започнаха да ме болят и някои пръсти на ръцете, на сгъвките. Предполагам, че е артрит и в случая нищо не мога да направя. Уж за калций и магнезий пия osteocare, ама вероятно просто не е достатъчно и веднъж започнал процеса, няма нищо, което да го спре. Какво да се прави, втора бременност, кърмене досега и продължава кой знае още колко, изсмукан ми е явно целият калций от организма. За зъби да не говорим, три счупени за една седмица в деветия месец преди да родя. Ужасен ужас е всичко, но се крепя, докато мога и не се оплаквам, че и да се оплаквам, избор голям нямам.
Виж целия пост
# 279
Здравейте момичета.
И мен сякаш има дни в които всичко ме боли, но кръста е най зле. Тази болка ме изпива аз и преди имах проблеми с него.
За обръщането ние се научихме само от корем на гръб.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1