Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Моля за мнения за ДГ №107 Бон-бон, София, район Красно село

  • 3 370
  • 13
Здравейте, мили дами,

Дали аз не се справих с търсенето на друга тема за тази детска градина, дали наистина няма? Не знам.

Моля ви за мнения, обмисляме в момента към кои детски градини в района ни да се насочим. Доволни и недоволни от този номер 107, моля ви, пишете ми! Simple Smile

Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравейте! И аз имам същият проблем. А при мен, мисля че изпуснах и всички срокове за кандидатстване,тъй като детето ми е набор 2014.Тук попаднах на доста противоречиви мнения, но и от 3-4 години бяха.
Надявам се някой да ни даде актуално мнение.
Успех на теб!
Виж целия пост
# 2
Градината е много добра . Много мило и отношение към децата и родителите. Не четете стари коментари . Всичко е на ниво в момента , дори ме се струва че една идея трябва да са по-строги учителите
Виж целия пост
# 3
Честита нова 2018 година, мили дами!
Кандидатстването за детските градини наближава, та ми се искаше, ако е възможно, още някой да сподели мнение за ДГ номер 107. Благодаря на inka80 - много обнадеждаващо. Предварително благодаря!!!
Виж целия пост
# 4
Детето в момента е последна група в ДГ 107 Бон-бон, не се колебайте да кандидатствате там. Много съм доволна от градината, накратко ще изброя важните неща:
-на първо място има само четири групи /които са максимум до 30 деца/ и площта е достатъчна децата да се чувстват добре.
- учителките са отзивчиви и мисля, че се стараят, директорката определено обича децата
- площадките са игра са съобразно изискванията
- имат допълнители занимания, които са на ниво
В заключение само ще ви кажа, че първа група бяхме в 85 ЦДГ, където детето не спираше да боледува и да ни събират пари за какво ли не. Във втора група се преместихме в 107-ма и съжелявам, че се забавих една година.
Виж целия пост
# 5
Много, много ви благодаря за отзивчивостта, simona_m, а и за чудесните новини, разбира се Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Радвам се, че съм била полезна.
Виж целия пост
# 7
Изключително сме благодарни за споделеното мнение. Предстои ни кандидатстване в 1-ВА група и дилемата е как да подредим избраните детски заведения: 107-ма ДГ е най-близо, но досега съм се натъквала на преобладаващо негативни мнения /основно за персонала/. За 85 -та ДГ коментарите са за застаряващ персонал и обновена, но не особено просторна база. 124-та ни е доста по-отдалечена, но нали се водела най-атрактивна за родителите. Трудно ще е май да редим кандидатури. Не по-лесно ще е после да се класираме. Успех на всички в начинанието!
Виж целия пост
# 8
Здравейте,
Бихте ли споделили впечатления от яслената група - численост, отношение на персонала и т.н.?
Благодаря предварително Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Няма яслена група в 107. ДГ. Взеха няколко деца миналата година, които са при 1. група.
Градината е малка с място за 4 групи. И затова има и малко проблеми.
Виж целия пост
# 10
Да, благодаря, Задачка. Говорих с тях и разбрах защо в системата имаше 4 бройки за втора яслена.
Виж целия пост
# 11
Нормална детска градина си е. Първото ми дете вече я завърши, сега второто я посещава, не ги бият, не ги връзват ... Simple Smile
Виж целия пост
# 12
А с храненето как са - на място ли готвят или доставят храна от някъд Имате ли впечатление дали ако детето е с непоносимост към белтъка на кравето мляко, биха се съобразили при храненето му с това?
Виж целия пост
# 13
Tам готвят, ок си е храната. Като държавно ДЗ естествено има и изцепки като кремчета от нишесте за следобедна закуска, но няма как да се избяга от тези "вкусотии". За алергията не знам, трябва да говорите с директорката как се процедира.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия