Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

образование и живот в Южна Корея

  • 1 553
  • 2
Здравейте!
Следващата година смятам да кандидатствам в Корея. За първи напускам България и бих искала някой, който е пътувал до Корея да ми каже от какви документи се нуждая при заминаването и какво трябва да знам за самото преместване в друга страна. Наистина не съм запозната с тези неща. Ще съм ви много благодарна за помощта.
Виж целия пост
# 1
Записвам се да следя и аз темата.Синът ми се е насочил там,но първо иска да учи в Германия и после да се прехвърли.Обаче отсега учи усилено корейски.
Във ФБ има групи и теми за образованието в Корея.Скоро имаше и семинар на тази тема.Дано да си от София,ще ти е по-лесно да намериш инфо на място.Успех ти желая от сърце!Ако научиш нещо повече,пиши! bouquet
Виж целия пост
# 2
Благодаря за пожеланието.Всъщност съм от Варна. Отдавна се интересувам от тази страна, но просто няма кой да ми даде съвет, а ми остава една година. Ще трябва да се разровя още Simple Smile. Пожелавам успех на сина Ви.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия