Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

  • 55 462
  • 739
# 735
Добро утро и от мен, мами  Heart Eyes
.......
По ФВС няма просто да спортуват - в заявленията, които попълнихме имаше 4 вида спорт - лека атлетика, хандбал, волейбол и баскетбол. Избрала си е волейбол и заедно с другите съученички, избрали също този спорт заедно ще изучават правилата на играта.
.....
И при нас е така. Още с подаването на документите в училището си избра баскетбол. Всъщност това му е осмия час в сряда. Ще стартират от другата седмица. Вчера се беше подготвил със специални маратонки и къси панталони за баскетбол, но след разочарованието по ИТ отново удари на камък Laughing Не му е бил ден, явно.
Виж целия пост
# 736
Мама Мими, успех на девойката!
Габелас, браво на госпожицата!
Чиби, на Сашо, а и на всички осмокласници и осмокласнички на форумските мами тук пожелавам от сърце успешна, здрава и ползотворна учебна година!  newsm10 Попътен вятър по пътя на познанието!
Виж целия пост
# 737
Мама Мими, благодаря!
Виж целия пост
# 738
И какво стана с неучилите английски? Успяха ли да настигнат останалите?

Справиха се! В края на първия срок много ги похвали класният. Мисля, че петица имаше за срока поне едното момче, за другите не помня. Вторият срок нямаше вече проблеми, бяха се изравнили.  Peace Peace
Виж целия пост
# 739
 Началото на 8 клас, да споделяме в
НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия