Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

От кой вид групови тренировки сте най-доволни? 2017

  • 4 808
  • 48

Анкета

От какъв вид групови тренировки сте най - доволни и имате най-добри резултати ?

Опции:

* Гласуването приключва: нд, 07 фев 2106, 08:28

# 45
Много съм доволна от комбинираната гимнастика - съчетава хем натоварване, хем има и разтягане накрая. Веднъж ходих в националния стадион, а после продължих в едно студио около Дондуков.
Виж целия пост
# 46

mamamari, много професионално мнение даваш.
Не вярвам хора, които се гласят да скачат в дълбокото, да попитат във форум как става това. А и то така става скачането в дълбокото, както ние ще му го обясним! Simple Smile

Иначе груповите занимания също се водят от инструктор, който може да покаже как се кляка, как се разтяга. И нещата стават постепенно. Какво като си загуби един час, за да види, че не е неговата гимнастика или да не оползотвори докрай първите 40 лева за карта.
Виж целия пост
# 47
Проблема на групите  не е толкова в парите или в загубеното време ,колкото в това че крайния резултат не е точно желаното от питащия .Няма спор подобрява се общото състояние и е и забавно, и приятно ,но  точно желаното идеално тяло все си остава непостигнато. Обяснимо групите се формитат от различни хора с различни потребности и гонят някакъв общ ефект.
А ''дълбокото'' за мен е наистина сериозни  и интензивни индивидуални тренировки .Изпитвам искрено уважение и възхищение  към такива  хора ,но съм далеч от това.
Виж целия пост
# 48
 Преди да изляза по майчниство ходех на силова и денс аеробика , както и платес в читалищитето в Люлин.Бях много доволна , имаше страхотен резултат. Инструкторката е супер. Според мен трябва да се комбинират различни видове натоварвания , задължително упражнения с тежести и резултатът ще е дойде. Възнамерявам  след като се възстановя пак да се запиша там.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1