Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Висене пред кабинета с бебе под 3 месеца - нормална практика ли е?

  • 10 056
  • 50
# 45
От кога да реагираш на нагло поведение се смята за заяждане  Thinking. Против правилата ли е да се коментират публикациите на ругите участници в дадена тема  Thinking
Нито съм ви убидила или наранила достойнството по някакъв начин че да не ми отговаряте..
Достатъчно съм възрастна, за да не приемам персонално писанията из форумите, така че за обида и наранено достойнство е - да кажем, смешно да се говори.
Личните съобщения са лично пространство. Аз използвам тази опция за размяна на полезна информация, всичко, което не отговаря на подчертаното определям като спам. Стоя зад думите си и не смятам, че има какво да обяснявам за да трябва да го излагам извън темата.
.. Възпитание голямо...
 Излагацията за вас е явно удоволствие. Успех
Тези две умозаключения ще ги оставя без коментар. Достатъчно са красноречиви.
Виж целия пост
# 46
I.Hr, спри да репликираш дамата, че пръвупистната тема ще прелее Simple Smile
Виж целия пост
# 47
Ние сме били точно на Великден на спешен кабинет, бебе на 5 м, външно на бебето ми нищо му нямаше, но беше зле, т.е. околните не могат да преценят. На инхалации с кортикостероиди, не се хранеше с АМ, дехидратирано. Дадоха ни направление за болница. Имаше много хора, почти всички с деца, пуснаха ме като не ми се наложи аз да искам. Едното детенце беше със съмнение за варицела, майка му предупреждаваше, беше се отделила. Какъв е смисъла бебе на 5 м без имунитет, без ваксинации да чака? Каквото и да му се лепне, може да е фатално. Не е въпроса в чакането ни или колко точно е болно бебето, дори да е леко трябва да пусне. Имам колежка, детето и почина под 3 г. възраст от грип.

И да ви предреди преди вашия час ще е едно, максимум две бебета, просто е абсурдно това което пишете. Винаги бих отстъпила на бебе или малко дете.
Виж целия пост
# 48
То това ясно, но не и невъзпитана майка да ми заявява, че съм длъжна да я пусна.
Виж целия пост
# 49
Вече сме големи но никога не съм чакала директно заявявам на хората пред кабинета че съм с предимство и става въпрос за болно бебе изчакам да излезе последния човек и влизам.

А преди това оглеждаш ли се да не би случайно да има други бебета, които също са с предимство? Или предимството на твоето бебе е по-важно от всяко друго такова?

Виж целия пост
# 50
Според мен най-адекватното решение, ако не ти сменя педиатъра (което и едва ли би било решение), е да се разберете да излиза на вратата, за да те пуска вътре, когато сте се разбрали за точен час... Наистина не е приемливо малкото бебче да сто в бацилите цял час, ако не и повече.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия