Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Занималня около 32 СУИЧЕ

  • 3 366
  • 7
Здравейте,
интересувам се от добра занималня, която предлага и допълнително английски език, около и в близост до 32 СУИЧЕ. Освен Адива и Лого 3, знам, че има още много в района, но не мога да ги открия.

Ще съм много благодарна на всякаква информация.

Виж целия пост
# 1
http://www.tarabg.com/
Виж целия пост
# 2
Многознайко,не знам за английски обаче.
Виж целия пост
# 3
Смарти
Виж целия пост
# 4
http://www.pitankatochica.eu/
Аз съм много доволна.
Виж целия пост
# 5
http://mediaedu.bg/news/8/284.html
ул. "Отец Паисий" 53
Виж целия пост
# 6
Може ли да се включите с мнение за частните занимални около училището? Медиа,  използват сугестопедична методика и Лого-3, които работят с Алианс. Сугестопедията е доста различна от стандартното обучение - успяват ли да се стиковат двете неща?
Бързо ли свършват местата в занималните? Ако пробваме първо със занималнята в училището и решим, че не се получава дали ще ни вземат на по-късен етап в частната? Таксата в занималнята включва ли и допълнителните занимания по език или те се плащат отделно. Доколкото разбрах освен езика и плуване в Анел занималните не предлагат друг спорт. Ако искам да го запиша в някой от клубовете в 32 соу (например шах) дали ще го заведат до там или е само 1 учител с децата и няма начин?
Виж целия пост
# 7
Имате ли телефон или адрес на занималнята Анел. Преди години от някои занимални там водеха децата на плуване. Ако има занималня към хотела с осигурено плуване, ще бъде чудесно.
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия