Винаги верен на себе си: Grand Optics & Joy Optics празнуват рожден ден с големи отстъпки

Есенно-зимните тенденции при очилата вълнуват всеки, който винаги е в крак с модата и едновременно с това остава верен на собствения си стил. Затова и не е случайно, че една от най-популярните вериги в България - Grand Optics & Joy Optics се обърна към един от любимите ни актьори, за да презентират най-актуалните колекции през настъпващия сезон и да отбележат своя 15-и рожден ден.

Юлиан Вергов е известен с това, че винаги е верен на себе си с всяка роля. Едновременно стилен, уверен, чаровен и невероятно магнетичен актьор, той придава живот на всеки от образите, които играе, и бързо кара зрителя да забрави, че гледа превъплъщение.

“Доверявам се на оптики Grand Optics & Joy Optics вече 15 години ”, споделя актьорът. А с новите модели рамки, сякаш създадени специално за него, различните му лица буквално оживяват пред обектива на фотографа. Дали ще носи стилни диоптрични очила с кръгла рамка, цветни слънчеви очила, съчетани с елегантно-спортен костюм, или пък ще сложи огледални тъмни стъкла над изискано сако, Юлиан Вергов е винаги верен на себе си в своя избор.

А сега вие можете да изберете своя модел диоптрични или слънчеви очила, които подхождат най-добре на стила ви, на неустоима цена. И то съвсем навреме - есенно-зимното слънце пада по-косо и ниско от лятното и дразни по-силно очите.

Предлагаме ви да разгледате кадри от фотосесията на звездата с различни модели очила от Grand Optics & Joy Optics, а вие не забравяйте важното: за 15-ия си рожден ден веригата черпи с големи отстъпки – от -40% до -60% (да, по-малки отстъпки от -40% няма да има) на всички слънчеви очила. А към всички диоптрични очила подаряват безплатна рамка до стойността на стъклата за нея (пример – взимате стъкла за 100 лева и не плащате за рамката към тях, стига цената ѝ да не надвишава същата сума). Магазините, в които можете да се възползвате от празничната промоция, са на марките Grand Optics, Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polarоid Shop и Kid Optics и са над 40 в страната. А промоцията е валидна само от 6 до 22 октомври.

Побързайте и посрещнете есента с нова визия и високо вдигната глава!
Вижте повече на www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg
Виж целия пост