Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Свинско в плик

  • 1 843
  • 2
Правили ли сте свинско в найлонов плик. Как го приготвяте, какво слагате и заслужава ли си? Аз досега само пилешко съм правила и незнам дали ще стане.Дайте ми идея
Виж целия пост
# 1
Намазвам месото със черен,червен пипер и сол, пъхам в плика, прибавям пресни картофки и готово. Можеш да нарежеш зеленчуци на тънко / тиквички, моркови, лук /и да изпечеш с месото. С две думи прави се по същия начин като пилето.
Виж целия пост
# 2
Става супер!Слагам подправки каквито обичаме и го слагам в плика .Слагам още и цели гъбки и го пека около час!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

0 резултати за

Страница 1 от 1