Пресен чесън

  • 10 575
  • 21
Постоянно ми носят от село, какво да го правя?
Виж целия пост
# 1
Почти във всичко което готвя го слагам! Hug
Виж целия пост
# 2
И аз само за готвене го ползвам, мразя миризмата на чесън и не давам на домашните да го консумират пряко, а те горките как обичат многооооооооо. Баща ми сутринта ми се извини, че ще изяде 2 стръка така и веднага след това се изниза от вкъщи, че да не го скастря после. Голям съм диктатор в това отношение.  Twisted Evil На манджички обаче става пикантно и вкесно. Laughing
Виж целия пост
# 3
Като подправка към яденето. И за салата, разбира се.
Виж целия пост
# 4
На туршия  Peace Става супер вкусно, трае дълго време, не мирише и е страхотно мезенце  Peace
Виж целия пост
# 5
На каква манджа конкретно върви? Суров и аз не го ям, освен в сосче от кисело мляко, ама там отива по 1 стръкче максимум. Блонди, каква е тая туршийка? Той моя е съвсем зелен, няма скилидки още.
Виж целия пост
# 6
Навсякъде, където слагаш скилидки стар чесън, можеш да го замениш с пресен.
Аз, например винаги когато готвя ориз слагам чесън,още когато приготвям тиквички, леща,
зелен фасул, пълнени чушки, прясно зеле и още много, много други манджи, стига да ви
е вкусно.
Виж целия пост
# 7
Блонди, каква е тая туршийка? Той моя е съвсем зелен, няма скилидки още.

А, зелен, аз не разбрах. Туршията е само за скилидки. Ми яжте го, де, аз душа давам тук за пресен чесън, но застреляните белгийци не продават таквоз нещо  Confused
Виж целия пост
# 8
Постоянно ми носят от село, какво да го правя?

На салата....това е единственият вариант, при който ям пресен чесън и навремето с брат ми се избивахме за тази салата.
Ако се престрашиш ще ти пусна рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 9
Обожавам салата от пресен лук, моля те дай за пресен чесън. Hug
Виж целия пост
# 10


А, зелен, аз не разбрах. Туршията е само за скилидки.

А може ли да дадеш рецептата за трушийката от скилидки. Звучи обещаващо!
Виж целия пост
# 11
Зеленият също става за туршийката . Аз правя и от двата вида. 
Кисел чесън
Чесънът престоява 48ч. в едра сол. След което се изтръсква и се поставя в буркани и се залива с оцет и много малко вода.
Виж целия пост
# 12
Продавай на пазара Mr. Green Wink
Виж целия пост
# 13
Накълцай си го на дребно и го сложи в малки торбички и във фризера за зимата за манджички.
Виж целия пост
# 14
Днес си купих и го ядох в сурово състояние. Пък и сваля кръвно... така, че за мен е ок.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия