Каква панировка...?

  • 735
  • 7
С каква панировка рибата става най хубава?
Виж целия пост
# 1
Аз разбивам жълтъцте с брашно, сол, бира, подправки и отделно белтъците на сняг. Смесвам ги и леко и разбърквам. Потапям рибата и пържа.
Виж целия пост
# 2
Благодаря,знаех си аз че се слагаше бира. smile3555
Виж целия пост
# 3
Ако нямаш бира, става и с газирана вода. Освен това аз ползвам царевично брашно или галета.
Виж целия пост
# 4
Царевичното брашно е класика за рибата Peace
Виж целия пост
# 5
Царевичното брашно е класика за рибата Peace


 newsm10
Виж целия пост
# 6
Много вкусна става рибата, ако се оваля в брашно (смесено с малко сол) и се остави около половин час върху вестник. После се поотръсква и се пържи. Нямам представа за логиката на тая процедура, знам я от рибар и наистина става суперррррр Wink
Виж целия пост
# 7
Панирах рибата по рецептата на Zoja77,стана страхотна.За първи път ми се получава толкова добре.Благодаря.  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия