Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Промени в менструацията

  • 6 262
  • 7
Искам да ви попитам промени ли се през годините вашата менструация?
На 30 съм и още не съм раждала. Миналата година обгарях доста дълбоко раничка /имах левкоплакия, доказана след биопсия/.Ходих на проверка след 6 месеца и лекарката каза, че всичко е наред. Имам чувството, че оттогава ми се промени цикъла - в началото и в края имам доста тъмно кафяво течение, което най-много ме притеснява.Понякога получавам остра болка отвътре.
Самия цикъл преди ми беше през 28 дни, а сега е през 30 дена /това може и да не е свързано с обгарянето - незнам/.
Все се страхувам, че тези промени могат да доведат до по-трудно забременяване.
Виж целия пост
# 1
Ако след обгарянето действително всичко е наред, няма за какво да се притесняваш.
На всички ни се е променил цикъла, по една или друга причина, а особено след като започнеш с опитите за бебче, доста повече неща, а не само цикълът ще ти се променят.
Така че споко, тези промени нямат връзка с лесното или трудно забременяване, то зависи от наличието на овулация  Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Благодаря за успокоението,  bouquet!
Аз леко се притесних от постинга на Стели в съседната тема /относно извънматочна бременност/, тъй като този месец по-дълго имам кафяво течение, а и повече ми закъсня.
Виж целия пост
# 3
Ако това кафеникаво течение те притеснява, нищо не ти пречи да посетиш гинеколог. Дори само за свое успокоение. А и нали трябва да се правят профилактични прегледи, така че ако има нещо, лекарят ти ще ти каже Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Промените в МЦ са нещо нормално. Моят МЦ за 2005 год. е 28 -33 дена
средно е 31/32 дена.
Когато се промени продължителността на цикъла това е за сметка на ФФ(фоликуларната фаза) и овулацията е по-късно. ЛФ (лутеалната фаза се запазва относително постоянна).
Виж целия пост
# 5
  в началото и в края имам доста тъмно кафяво течение, което най-много ме притеснява.Понякога получавам остра болка отвътре.
Когато менструалната кръв се задържи по-дълго преди да се изхвърли навън, тя променя цвета си - става кафява. Една от причините може да е атония на матката.
За болката - трябва да се консултираш с лекар.
Виж целия пост
# 6
Защо не се успокоиш. Не може всеки месец да си с еднакво кръвотечение. Променят се сезони, стресът влияе. Докато напълно се изчистиш.
С годините консистенцията на М. също се променя.
И не знам защо трябва да се търси `под вола теле. Wink
Виж целия пост
# 7
Благодаря за отговорите, момичета!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия