Охладени бутчета?

  • 639
  • 3
Искам да попитам някой ползвал охладени бутчета или пиле - как се приготвят?Имат ли нужда от някакво почистване?Абе въобще всичко което може да кажете по въпроса за тези продукти Crazy
Решила съм да купя за таз вечершната манджа ама все още се чудя с какво да са приготвени и как най-вече Thinking
Благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 1
аз само ги измивам, те са почистени
слагам ги в йенската купа, поръсени с пикантина /или вегета/, малко масло и половин биричка, стават страхотни и с една гарнитура от задушени картофи
друг начин е със сметана, няколко кисели краставички на лентички, топено сирене и печеш - това ми е любимо
Виж целия пост
# 2
И аз просто ги измивам, както и всяко друго месо.
Ето едно предложение и от мен.
Виж целия пост
# 3
Смесвам царевично брашно с малко червен пипер, черен и каквито подправки харесваш и овалвам бутчетата /първоначално топнати в яйце/ с тази смес. Редя в тавичка и разтварям едно кубче бульон в 1 чаена чаша вода. Заливам.Запичам за 10 минути и мазвам по малко масло на всяко бутче , след което допичам покрито с фолио.
Тази рецепта съм я гледала при Ути и се води панирано пиле във фурна
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия