Пак бисквитени сладки-бързи и вкусни

  • 12 026
  • 29
1 пакет чаени бисквити със сметана се разделя наполовина.Половинката бисквитки се мажат със смес от маргарин(масло)+сладко каквото обичате.Слепвате бисквитките,намазвате ги отвсякъде и овалвате в кокос.Тези които не обичат кокос може в орехи или шоколадови стърготини.
Оставят се да омекнат една нощ в хладилник.

Виж целия пост
# 1
Много са хубави.
Аз както немога да правя дребни сладки, много добра идея.
Изглеждат страхотно
  bouquet
Виж целия пост
# 2
О да, бях я забравила тази хитринка Wink
Виж целия пост
# 3
копирах си рецептата, но пуста диета  Cry Sad Confused
Виж целия пост
# 4
Много добре изглеждат  Laughing Но нещо не разбрах смесжасх маслото със сладкото и мажеш половинките  newsm78 след това слепваш. После в какво ги намазваш отгоре,4е да полепне кокоса
Виж целия пост
# 5
Наистина много лесно! Ще се изпробва, задължително  bouquet
Виж целия пост
# 6
Много добре изглеждат  Laughing Но нещо не разбрах смесжасх маслото със сладкото и мажеш половинките  newsm78 след това слепваш. После в какво ги намазваш отгоре,4е да полепне кокоса


Пак с масло и сладко!
Виж целия пост
# 7
Аз се опитвам да си спомня една подобна рецепта с бисквити. Пак се слепват бисквитите с масло и сладко навярно(не знам какво би било подходящо newsm78) и се редят една след друга като салам. Май се слагаха и ядки.  Това е от детските ми спомени и то от вкусните Laughing Ако някой знае за какво говоря моля да се включи с рецептичка, че след тортата на Сладка Хапка имам пълен шкаф с бисквити, които трябва да оползотворя smile3508
Виж целия пост
# 8
Аз се опитвам да си спомня една подобна рецепта с бисквити. Пак се слепват бисквитите с масло и сладко навярно(не знам какво би било подходящо newsm78) и се редят една след друга като салам. Май се слагаха и ядки.  Това е от детските ми спомени и то от вкусните Laughing Ако някой знае за какво говоря моля да се включи с рецептичка, че след тортата на Сладка Хапка имам пълен шкаф с бисквити, които трябва да оползотворя smile3508

това се правеше с мармалад от шипки
Виж целия пост
# 9
Банбинка- Малинка, а нещо друго има ли в рецептата, как по-точно става. Ако я знаеш, направо я дай Praynig За късмет имам шипков мармалад, но е на дъното, може само да пробвам с него, пък ако се получи, ще тичам за друго бурканче Mr. Green
Виж целия пост
# 10
маже се със сладкото от шипки и намазаните бисквите се подреждат пак така ,както са били в пакетчето,преди да го отворите.След като намажете,колкото бисквитки искате,спирате,правите крем от масло и малко пудра захар,намазвате наредените бисквитки от всички страни с подсладеното масло,и овалвате в предварително смлени орехи(този вариант аз най го харесвам,но може и други идеи-смлени бадеми,смлени фъстъци,кокосови стърготини,настърган шоколад).Слага се в хладилник,увито във целофан или фолио да престои една нощ,може и повечче,става по-хубаво.Реже се по диагонал,интересни  и различни стават резенчетата после според това дали бисквитите са били квадратни,правоъгълни или кръгли.
Виж целия пост
# 11
Дидик, точно това търсех newsm10, благодаря ти! Непременно ще ги направя.
В същия дух на бисквитената одисея, се сещам, пак от детството, за саламената торта на мама eat Спомням си само, че беше от счукани бисквити и се увива в хартия да престои в хладилника, но какво друго, как newsm78 Аз на гатанки си играя май Joy, но наистина ще съм благодарна, ако някой знае рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 12
Благодаря за лесната рецепта,много ги обичам тези чаени бисквити със сметана   bouquet
Виж целия пост
# 13
Момичета ,а само с чаени бисквитки ли стават тези чудесий?
Виж целия пост
# 14
Момичета ,а само с чаени бисквитки ли стават тези чудесий?


Те са по-мекички!Ти какви искаш да използваш?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия