Пикантни картофки?

  • 4 173
  • 6
Момичета,

помагайте с идеи за пикантни картофки.

Много благодаря предварително  Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Eто това от мен Hug
http://zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=33
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pikantni_kartofi
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=907cc568e67c346107a4 … ic=8913.msg142813
Виж целия пост
# 2
Много, много благодаря MIMI DJ  Grinning
Виж целия пост
# 3
За нищо пак заповядай  Wink  Hug
Виж целия пост
# 4
Аз бих ти предложила моите картофки /аз съм си ги измислила Mr. Green Mr. Green Mr. Green/, стават хрупкави и пикантни.
Картофките нарязваш на малки парченца /ако искаш да са хрупкави, ако искаш да са по като задушени - на по-големи/
В дълбока купа сипваш чаша и половина галета, една-две лъжици самардала /в зависимост колко са картофите/, но внимавай, че е солена и една две щипки лют червен пипер /може и без него/
Сипваш картофите в тази купа с галетата и другите неща, объркваш ги много добре и ги пържиш в дълбок тиган с повечко олио /около пръст/.
Стават невероятни Peace
Виж целия пост
# 5
Аз бих ти предложила моите картофки /аз съм си ги измислила Mr. Green Mr. Green Mr. Green/, стават хрупкави и пикантни.
Картофките нарязваш на малки парченца /ако искаш да са хрупкави, ако искаш да са по като задушени - на по-големи/
В дълбока купа сипваш чаша и половина галета, една-две лъжици самардала /в зависимост колко са картофите/, но внимавай, че е солена и една две щипки лют червен пипер /може и без него/
Сипваш картофите в тази купа с галетата и другите неща, объркваш ги много добре и ги пържиш в дълбок тиган с повечко олио /около пръст/.
Стават невероятни Peace
Това ми звучи чудесно!ще ги пробвам, че от много време ми се е дояло такива картофки Simple SmileМерси за идеята  bouquet
Виж целия пост
# 6
Ако искате вижте и моята рецепта .Сварени на купчета картофи/в микровълновата за около10-15мин./ се слагат в тигана с мазнина исе прибавят подправки на вкус аз слагам - черен и червен пипер чубрицата е задължитерлна ,и малко куркома придава много хубав цвят.Като станат златисти слатам сирене на малки пърченца и пържа още малко и то до стане златисто.По лесно стават в тефлонов тиган, че не залепват а стават със хубав загар.  chef
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия