Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЧУДЯ СЕ ДАЛИ ДА ОТИДЕМ

  • 1 192
  • 22
МИЛИ МАМИ,ТАЗИ ГОДИНА СМЕ РЕШИЛИ ДА ЗАВЕДЕМ МАЛКАТА НА МОРЕ,ТЪЙ КАТО ДОСЕГА НЕ Е ХОДИЛА(ТЯ Е НА 4 ГОДИНИ, ИМА ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ И ВСЕ ЗА ТОВА МИ ГОВОРИ)ПРЕЗ МИНАЛИТЕ ГОДИНИ ВСЕ БЯХМЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВАНИ,НО ПРИТЕСНЕНИЕТО МИ Е ЧЕ ТРЯБВА ДА Я ЗАВЕДА САМА,ТЪЙ КАТО ТАТКО НИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ОТПУСК.ВЯРНО ЩЕ БЪДЕМ ПРИ РОДНИНИ НО ВСЕ ПАК МИ АКО НЕЩО СЕ СЛУЧИ(АКО СЕ РАЗБОЛЕЕ ИЛИ НЕЩО ДРУГО СВЪРЗАНО С ХОДЕНЕ ДО БОЛНИЦА)СЕ ЧУДЯ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯ,ВСЕ ПАК НЕПОЗНАТ ГРАД,НЕПОЗНАТИ ДОКТОРИ И ПРОЧЕЕ.ТА ВЪПРОСА МИ Е НЯКОЯ ОТ ВАС БИЛА ЛИ Е НА МОРЕ САМА С ДЕТЕТО(ДЕЦАТА)
Виж целия пост
# 1
Аз съм била сама с детето, когато беше на 4 год. Щом си при познати, все пак няма да си сама. Няма нищо страшно, детето не е толкова малко. Само му вземи здравната книжка, за всеки случай. Там също има лекари, при положение, че се разболее. Ние бяхме съвсем сами. Успех!
Виж целия пост
# 2
Аз съм разведена с бащата на голямата щерка и преди да срещна мъжа ми я водех 3 години сама на море.  Не е толкова страшно, колкото изглежда Grinning

Детенцето вече си е големичко, разбира и според мен ако сега го заведете ще си прекарате страхотно! Hug Неприятно е че таткото няма да дойде с вас, защото за теб ще си бъде натоварване, но сте при роднини, което е добре. За разболяването не го мисли от сега. Вземете си здравните книжки за всеки случай. Във всички курортни селища има лекари. Да чукам на дърво, Ина не ми се е разболявала по почивки, но пък аз го правя систематично и често съм ползвала услугите на местните доктори - проблеми не съм имала.
Виж целия пост
# 3
МОМИЧЕТА,МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ.СЕГА СЕ ЧУВСТВАМ ПО СПОКОЙНА И ПО-УВЕРЕНА  newsm51
Виж целия пост
# 4
Според мен детето ти е достатъчно голямо, за да можеш спокойно да я заведеш сама на море (още повече, че ще сте при познати и няма да ти се налага да влачиш дете, търсейки квартира).
Ако мислиш лоши работи, надали изобщо някога ще заведеш детето на море. Давай го по-спокойно. Вземи здравните книжки и повече пари и тръгвай.
Ние тази година няма да водим нашите девойки единствено, защото отиваме за кратко време и нищо не ни е уредено (идеята е да пътуваме и всеки ден да сме на различно място, за да пообиколим България), та ми е жал да ги морим в жегите.
За сметка на това, планирам в края на август да отида сама с тях до Сливен на гости на брадовчедките ми. Щом наоколо има познати не се притеснявам. Децата ми тогава ще са на 2 г. и 1 мес. и само се притеснявам да не се оттегчат от пътя, но пък те обичат да се возят.
Виж целия пост
# 5
Аз мисля, че е прекалено голямо вече детето за такива притеснения. Ние заведохме бебка, когато беше на 4,5 месеца. Сега през пролетта пак ходихме/беше на годинка точно/. За края на август пак имаме резервация и то за 2 седмици. По всяка вероятност аз ще бъда с нея сама поне седмица, защото баща и не може да остави офиса си за 2 седмици. Така че, смело.... Wink Ще видиш, че ще изкарате спокойно.
 И аз миналата година не можех да си представя, че бебка ще стои с нас на плаж, но изкарваше по 8 часа. То е и до детето, но ние винаги се притесняваме много, а те нещата си стават доста по непринудено
Виж целия пост
# 6
Ами чудя ти се защо се чудиш newsm78
Аз бих хукнала без грам притеснение.
Виж целия пост
# 7
Я гледай по-ведро на нещата! Отиваш на почивка, радвай се! Познаваш си детето, каквото и да стане, ще реагираш адекватно.
Изкарах 2 месеца сама на морето - бременна в 4-5 месец със Сашко и с 4-годишната Мика и 1-годишния Бобо на ръце. Не е страшно.

ПП Моля те, намали главните букви. Не сме глухи.
Виж целия пост
# 8
Щом ще сте при роднини, не се тревожи! Детенце ще е щастливо да е на морето, направи й това удоволствие!
Виж целия пост
# 9
Моят син е на четири години. Това лято вече бяхме на море двамата. Много добре си изкарахме.   bouquet
Виж целия пост
# 10
Мисля, че няма от какво да се притесняваш. Изкарайте си хубаво и весело Simple Smile Аз също мисля да отида до морето сама с Дияна.
Виж целия пост
# 11
То, као тръгнеш да мислиш все лоши неща, изобщо не тръгвай никъде. Все пак, дакалкото разбрах, ще си в България, нали?!
Виж целия пост
# 12
Не забравяй да вземеш и здравната книжка на детето. Така дори и да се поразболее (да не дава господ!) ще можеш да я заведеш на лекар без да се налага да плащаш. А щом си при роднини трябва да си още по-спокойна.
Виж целия пост
# 13
Взимай документите на детето и тръгвайте. Не е толкова страшно.
Ще видиш, че ще си изкарате страхотно.
Виж целия пост
# 14
аз също съм се замислила да отидем само двамата с 3г ми син на море. И при нас мъжът ми не може да вземе отпуск. Аз се притеснявах само двамата,защото ми се ходи на едни бунгала, забутани в гори тилилейски, на километри от цивилизацията. Тоест,разбирай,че аз ше си изкукам от страх за мен самата  Laughing Така че сега обмислям варианта за квартира.
А ти отиваш при роднини! Не се притеснявай, отивайте да плискате дупетата!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия