Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

"Обади се като стигнеш"

  • 2 400
  • 37
Това е кампания за превенция на пътните катастрофи из цялата страна. Днес Марияна Попова беше гост в бТВ и каза, че тя, Краси Радков и още един, на който не мога да се сетя името ще обикалят с коли на КАТ по пътищата и ще спират каращите с превишена скорост, ще им раздават значки и стикери с логото на кампанията.


ето малко за кампанията:

http://www.travelguide-bg.info/news/news.php?id=2785
http://news.ibox.bg/news/id_1188346045

Много деца също остават на пътя всяка година, заради непреценена скорост. Дали не можем и ние да се включим в кампанията, например със стикери на бг-мамма? Не знам, кажете си мнението.

По идея на ДЕ ВАня, можем да направи стикери "Bg-mamma пази децата. А вие?"

Аз подкрепям идеята, но трябва да сме по-организирани, да видим колко ще струва, да се свържем с организаторите на кампанията и т.н. Аз не съм много в час с тези неща, та ще помоля някоя мама, която по знае какво трябва да се направи да се включи с инструкции Blush.
Не мога да пусна анкета!
Виж целия пост
# 1
Подкрепям!
Нагледах се на безумия и тази година по магистралата-баща с дете в скута на волана, изпреварвания, показване на среден и какво ли не още-всякаква липса на отговорност и дисциплина.Резултат-3 катастрофи само пред моите очи-едната с 4 загинали... Sad
Виж целия пост
# 2
Обади се като стигнеш.

По българските пътища загиват повече хора отколкото в обявена война. Автомобилът е удобство, не средство за отнемане на живот. Забравихме как да си служим с вещите.
Виж целия пост
# 3
Подкрепям с две ръце newsm80
Кампанията е много полезна, надявам се повече шофьори да се вслушат в думите й.Нека бъдем хора на пътя, не убийци. Hug
Виж целия пост
# 4
Браво за кампанията  newsm10
Виж целия пост
# 5
Браво за кампанията!
И аз бих си сложила такъв стикер, не че имам кола, ама имаме доста служебни налични.
Виж целия пост
# 6
Подкрепям с две ръце!
Виж целия пост
# 7
  Прекрасна кампания и прекрасна идея Peace
Виж целия пост
# 8
И аз подкрепям, с удоволствие ще си лепна такъв стикер на колата.
Виж целия пост
# 9
Супер!
И аз подкрепям!
 Praynig вчера за 1 ден - 9 жертви, това си е война в мирно време  Praynig дано да не се случват трагедии по пътищата!
Виж целия пост
# 10
Много деца стават жертва на безумието по пътищата. Наскоро две дечица загинаха пред очите на родителите си.....За тези неща трябва да се говори открито.....Какво....ще спечелиш няколко минути карайки с превишена скорост, изпреварвайки неправилно или минавайки на червено.....а можеш да загубиш цял един живот - своя или на някой друг. Подкрепям кампанията с две ръце!
Виж целия пост
# 11
И аз бих сложила стикер - дори хора които се занимават с такива работи да дадат предложение как да изглеждат, да се направи нещо като конкурс
Виж целия пост
# 12
Звънях в бТВ, и на един телефон на КАТ, които са едни от партньорите, но никой не ми вдига. Това за конкурса за стикерите трябва да се обсъди по-сериозно. Аз ще пробвам пак да звъня и ще пиша.
Виж целия пост
# 13

 smile3501 smile3501
И аз подкрепям, с удоволствие ще си лепна такъв стикер на колата.
newsm10
Виж целия пост
# 14
Подкрепям идеята! Peace
Виж целия пост
Коледа 2018

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия