Паниран заек

  • 7 488
  • 1
Страшно много ми се яде паниран заек,но незная как да си го приготвя.Дайте някоя рецепта.
Виж целия пост
# 1
Аз така най-много харесвам заешкото и понеже си ги отглеждаме,така го правя най-често.
За паниране са най-подходящи предните и задните бутчета,както и филето от гърба.
Предварително оформям порциите и сварявам месото в тенджера под налягане/около 30-45 мин. зависи колко е стар заекът/.Прибавям само сол и зрънца чер пипер,защото преди това съм го изкиснала в студена вода с оцет и дафинов лист.
Сварените парчета месо овалвам последователно в брашно,разбити яйца и галета.Пържа в маслена баня.
Да ви е сладко!

П.П. Забравих да добавя,че по същия начин процедирам и с дроба на заека - става много вкусен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия