Царевица в тенджера под налягане- колко?

  • 38 639
  • 8
Въпросът ми е колко време се вари царевицата в тенджера под налягане?   Thinking
Предварително ви благодаря Hug
Виж целия пост
# 1
Здравей,
ако е млечна  аз я варя 35 минути след като започне да свири винтила, ако е по-дъртичка царевичката 45 минути до 1 час
Виж целия пост
# 2
queen of rain много ти благодаря    bouquet
Виж целия пост
# 3
извинете за намесата, но точн овчера варих царевица... и понеже нямам тенджера под налягане я варих около 60мин в обикновена /не беше сурова  Rolling Eyes/. Искам да ви попитам колко е нормалното време за варене?
Виж целия пост
# 4
Точно днес варих царевица купена от Била -много хубава, млечна. Варих я в така наречените "бавни" тенджери на Цептер.И като чета тука -1 час в тенджера под налягане -защо? Аз сипах 1/2 ч.ч. вода, 1ч.л. масло и стана като в Кентъки за 25-30 мин. на 1-ва степен на котлона. Опитайте и в обикновенна тенджера като сложите малко масло. Пък ме поканете, защото моите 6 царевици вече свършиха.
Виж целия пост
# 5
Ами както казах зависи от самата царевица, варила съм по-стара и дори след 1 час пак си беше недосварена Rolling Eyes
Виж целия пост
# 6
Извинявай много, но такава царевица вече е само за фураж и за царевично брашно.
Виж целия пост
# 7
Ами аз я варих 35мин. както queen of rain беше писала и се свари  добре  Peace
Виж целия пост
# 8
Тая от Била и за 20 става newsm10 Моите не могат да изтраят по-дълго Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия