Пак за попарата...

  • 936
  • 15
От тази седмица ще започваме да ядем попара, искам да попитам с каква марка сирене, масло и сухари приготвяте попарата на вашите бебоци?
Виж целия пост
# 1
Сухари- гръцки Goldies, масло - Президент, сирене - краве
Виж целия пост
# 2
И аз започвам тази седмица с попарата и съм взела  сухари-Papadopolus, масло-Megle, сирене -обикновено краве. Мисля да почна с преварена вода, а ако не я хареса тогава с чай Wink
Виж целия пост
# 3
Сухари - пападополус, масло- президент, сирене- краве (по- твърдо защото го изкисвам), слагам и малко захар Peace
Виж целия пост
# 4
сухар- домашен, 2 м.л. = 1бр.сухар,
сирене- изкиснато краве
масло- българско, безсолно
захар- 1 ч.л. непълна
1ч.ч. чай- шипка обикновено
Виж целия пост
# 5
сухар- Елит, сирене- изкиснато краве, масло- немско,захар- 1 ч.л. непълна

Виж целия пост
# 6
сухари-Papadopolus, сирене - краве и масло президент. Слагам и мъничко захар Wink
Виж целия пост
# 7
попара 200мл:
3бр.сухари-няма значение марката
50гр.сирене-по-твърдо/елена/, аз не го изкисвам
1/2 чаена лъжица масло-българско
1чаена лъжица захар
150мл вряла вода
Сухарите ги счуквам в хаванче за подправки за да не се дави детето.
Нямам много опит в попарите защото моята дъщеря изобщо не се научи да яде попара.
Виж целия пост
# 8
Сухари Goldies, краве масло /българско/ и краве сирене
Виж целия пост
# 9
Сухар - Goldies.
Масло - Президент (от Мегле му излезнаха пъпки).
Сирене - краве, "На баба", изкиснато.
Захар отделно не слагам, защото ползвам чай Хип, а той е със захар.
Виж целия пост
# 10
Сирене- краве- изкиснато
масло- българско
сухари- различни най- често гръцки
Виж целия пост
# 11
Сухари - каквито купя, обикновено са гръцки, сирене-козе на Маджаров, масло не слагам.
Виж целия пост
# 12
сухари - различни (и ръжени, и пшенични - Голдис, Елит.., каквито купя)
масло - българско, не вярвам на вносните
сирене - изкиснато - редувам краве и овче
Виж целия пост
# 13
сухарчета каквито си решиш може и препечена филия, маслото е препоръчително да е немско а не българско а сиренето каквото вземеш ама моя съвет е да го изкисваш задължително преди всяко даване на попарата а не да го киснеш цялото наведнъж а за всяко хранене изкисваш колкото кибритена кутийка
Виж целия пост
# 14
сухар - без зна4ение,
масло - Президент чух че било най-добро и купих,
сирене - краве твърдо - било по-добре узряло и съответно с повече калций  Shockedтвърдото сирене - дали е верно незнам newsm78
захар - кафява
обаче Кристиян не я хареса  - дори и накрая със захар -:( - язък за зора
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия