Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски невролог или психолог

  • 695
  • 5
Здравейте!
От известно време се сблъскваме с един проблем и не можем да го решим сами, затова ще съм благодарна,ако ни помогнете!
Синът ни, който ще навърши 2г. след 2 седмици, се буди всяка нощ по едно и също време и пищи. То даже не е и събуждане, а нещо като полусън, в който плаче и повтаря "не,не". Единствения начин да го успокоя е да го гушна, но и това е трудно, тъй като той се отбранява, щипе и удря. Все едно не ни познава. След като се успокой /в рамките на 5-6 мин./, заспива без проблем.
Споделихме с личния лекар и той ще ни даде в понеделник направление за консултация със специалист. Спомена за психолог или невролог.
Къде мога да намеря такива детски специалисти? Сблъсквал ли се е някой от вас с такъв проблем?
Благодаря ви предварително!
Виж целия пост
# 1
Ако си от Варна ще мога да ти помогна.Ние имахме същия проблем .
Виж целия пост
# 2
Не, от София съм.
Можеш ли да ми дадеш някакви идеи, как да се справя?
Виж целия пост
# 3
МЦ "Детско здраве" на ул. Ами Буе 27-29
Виж целия пост
# 4
МЦ "Детско здраве" на ул. Ами Буе 27-29

Не те съветвам да ходиш там !

Погледни темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=126003.0
Тази "диагноза" беше поставена точно от лекар от тази клиника, след 5 минутен преглед на базата на това че детето спало лошо, много било ревало в кабинета и проходило на 1г и 1 месец ! Страшно съм възмутена от въпросната педиатърка, че и клиника (имахме час за 12.30, влязохме в 13.15; нямаше една детска играчка с която да успокоя малката и т.н.) и втори път крака ми няма да стъпи там !
Виж целия пост
# 5
аз бих те посъветвала да отидете на психолог....невролозите най-вероятно ще ви лепнат диагноза някаква и ще ви дадат лекарства...пробвайте да минете без тях.
това както го описваш се нарича "нощни страхове" и е често срещано явление. в книгата на д-р Спок имаше доста обяснение по въпроса и някой съвети.  за сега открих това, но е на английски:
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия