Нещо с белтъци, но

  • 616
  • 5
солено. Имате ли идея. Остават ми белтъци, които старателно съхранявам в хладилника, докато се вкоравят. После ги изхвърлям. Проблемът е, че не обичаме сладко, та целувките отпадат.
Виж целия пост
# 1
 newsm78Аз бих ги набутала в заливка за мусака или нещо от сорта или в панировка Hug
Виж целия пост
# 2
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Виж целия пост
# 3
Омлети, палачинки, сварени и настъргани в пастетчета, в картофена салата, в миш-маш... За топли сандвичи с яйце и сирене, май почти навсякъде, където ползваме яйца (без застройките де) основната роля е на белтъка за спойка. Така, чче спокойно слагай навсякъде.
Стори ми се интересна идеята със сваряване на белтъците. Така направо ли се пльосват във вряща вода или как newsm78
Виж целия пост
# 4
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
Виж целия пост
# 5
Както правиш яйца по панагюрски. А може и направо в МВ Wink
  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия