Въпрос за броколито

  • 4 559
  • 7
Обикновено купувам хубаво зелено броколи и веднага го готвя. Този път обаче го забравих няколко дни в шкафа на балкона и то стана жълто. Може ли да се яде или да го хвърлям?
Извинявам се за тъпия въпрос.
Виж целия пост
# 1
shoshi, честно казано незнам Embarassed , но има една подробност при избирането/закупуването на броколито от пазара....и тя е, че не трябва да е пожълтяло и да не са се отворили цветчетата Rolling Eyes
Виж целия пост
# 2
С броколи не ми се е случвало, но с карфиол - да почернее отгоре. Тогава просто го поизрязвам това черното и си го готвя както обикновено. Дали и ти няма да можеш да изрежеш пожълтялото и отдолу да ти останат свежите части? Дано да съм от помощ...
Виж целия пост
# 3
Ами по принцип не е хубаво. Няма да се отровите, но определено няма да ви е вкусно.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за отговорите. Явно ще го хвърлям. С карфиола и на мен ми се е случвало, но това е друго, не става да се изреже.
Виж целия пост
# 5
Хвърляй  Peace
Виж целия пост
# 6
със сигурност всичко полезно вече е изчезнало от него , така че няма защо да се хабиш да го готвиш
Виж целия пост
# 7
Днес изхвърлих една пожълтяла глава.
Ще те посъветвам да сториш същото.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия