Питане за алабаш

  • 2 939
  • 4
Имам 3 глави и незнам какво да ги правя. Някаква супичка нещо, яхнийка става ли от това чудо? Че ми се хапва топла храна, в тоя студ салатката не ми върви много  Embarassed
Виж целия пост
# 1
по добре все пак на салата
Виж целия пост
# 2
Тук се приготвя едно много бързо и просто ястие от алабаш и моркови.
Нарязваш алабаша на 2 или 4(според големината), а после на тънки филийки(може и да го настържаш на едро). Моркова - по същият начин. Слагаш в тенджерка да се стопи малко масло(прецени според количеството зеленчуци). Прибавяш зеленцуците и задушаваш, докато омекнат. Отделно си запържваш или препичаш брашно, което разреждаш с прясно мляко - т.е. бешамел. Прибавяш към зеленчуците и оставяш да поври още малко. Сол и подправки на вкус! Ако искаш малко екзотика, препоръчвам къри!

Тук се яде със сварени картофи, но и с хлебец е вкусно!
Виж целия пост
# 3
Тук се приготвя едно много бързо и просто ястие от алабаш и моркови.
Нарязваш алабаша на 2 или 4(според големината), а после на тънки филийки(може и да го настържаш на едро). Моркова - по същият начин. Слагаш в тенджерка да се стопи малко масло(прецени според количеството зеленчуци). Прибавяш зеленцуците и задушаваш, докато омекнат. Отделно си запържваш или препичаш брашно, което разреждаш с прясно мляко - т.е. бешамел. Прибавяш към зеленчуците и оставяш да поври още малко. Сол и подправки на вкус! Ако искаш малко екзотика, препоръчвам къри!

Тук се яде със сварени картофи, но и с хлебец е вкусно!
Peace
Виж целия пост
# 4
аз само  на салата съм го правила.сигурна съм  че  ще предложите интересни рецепти Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия