Корнфлейкс! От кога?

  • 3 736
  • 27
Мами много ми е любопитно от кога може да се дава корнфлейкс на бебоците  newsm78? Нали има един натурален, та се чудех дали немога да дам на малкия вместо бисквити с мляко, корнфлейкс с мляко. Моля ви споделете
Виж целия пост
# 1
аз давам един царевичен натурален, без захар от към 11ти месец. леко го пасирам с млякото, че са доста големи парчетат или ги чупя предварително
Виж целия пост
# 2
Започнах преди 2-3 месеца да давам точно натурален.
Виж целия пост
# 3
След 8-ми месец може, но си зависи от детето. Имам Корнфлейкс с мляко на Милупа, за след 8 месеца е, но моето диване все още кара на напълно пасирана храна и не го ще. Ако твоето яде трохи и парчнеца, можеш да даваш, изчакай само да се разкисне хубаво и... приятен апетит  Grinning
Виж целия пост
# 4
В началото( около годинката) му давах натурален корфлейкс. Вече купувам и други, любимия му е с мед и фъстъци  Peace
Виж целия пост
# 5
За пръв път дадох когато Яна беше на 8 - 9 месеца Peace
Виж целия пост
# 6
След 8-ия месец може  Grinning
Виж целия пост
# 7
А на каква фирма са натуралните? До сега не съм виждала такива /не съм се и заглеждала много де/  newsm78
Виж целия пост
# 8
корнфлейксът не е ли пържен или нещо подобно newsm78
Аз залагам на овесените ядки.
Виж целия пост
# 9
корнфлейксът не е ли пържен или нещо подобно newsm78

Не, ни най-малко, много е полезен, подходящ за диети и за здравословни проблеми  Peace
Виж целия пост
# 10
много са ми подозрителни как са на топчета тия корнлейкси.
И мен ме съмнява да са пържени, ама как ги правят така
Виж целия пост
# 11
А зрънчото как не е пържен и е на всякакви фигурки? Същото е. Корнфлейксът е измислен от двама братя, единият от тях работел в санаториум за болни, които непрекъснато се оплаквали от безвкусната храна. Та той си направил експеримент и направил тези зърнени точнеца, които поднесъл за закуска, заляти с прясно мляко. Били много възторжено посрещнати, но с времето им омръзнали и те. Тогава започнал да ги прави с мед, с парченца плодове и т.н. След време напуснал и с брат си основал фирма. Братята носят фамилията Келог и сега най-скъпите, вкусни и известни корнфлейкси са на тяхната фирма - Келогс. Имат не само царевични (корн е царевица, както знаете), а всякакви. Имат с фибри за почистване не червата, на стомаха, имат супер диетични, по-малко диетични, за диабетици и за всякакви любители.
Технологията на приготвяне е тайна, но не са пържени, това е сигурно  Peace

Ето санаториумът

Уил Кейт Келог и брат му др. Джон Харви Келог, през 1884г препичат пшеницата, която преди това се прекарва между две големи рула, които я обормят на тънък, тестен лист. те го натрошават и ги препичат, за да станат хрупкави и по-вкусни.
1898 започват да правят от царевица.
Ето го Уил Кейт и предприятието му в днешни дни

И ето един продукт от многобройните им разновидности
Виж целия пост
# 12
а не е пържен зрънчото Shocked, ама е яко мазен, при всяко положение.
Виж целия пост
# 13
а не е пържен зрънчото Shocked, ама е яко мазен, при всяко положение.

Вярно е, и солен, после ги въргалят  Grinning
Виж целия пост
# 14
да, имаше тема, че не е пържен. за корнфлейкса и аз мисля, че не е пържен, точно по описаните от Блонди принчини  Peace
Блонди мерси за инфото, неше ми интересно   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия