Мога ли да спася разкашкан ориз?

  • 1 144
  • 7
Направих го по рецепта - задушават се лук, моркови и чушки, после се добавя към тях ориза и се запържва, добавя се вода, и като е готов ориза - доматено пюре. Да, ама не ми хареса как стана - по-разкашкано отколкото би ми се искало. Сигурна съм, че няма скоро да се изяде в това му състояние, и ви питам - може ли да се спаси по някакъв начин? Нещо ми се върти като добавяне на яйца, или запичане във фурна, но не съм много сигурна дали това ще оправи нещата...  newsm78
Виж целия пост
# 1
Хммм... ако го пасираш и направиш на някакви крокети/питки или кой знае какво?
Виж целия пост
# 2
Хммм... ако го пасираш и направиш на някакви крокети/питки или кой знае какво?
Да, нещо такова....
Виж целия пост
# 3
На фурна ще стане - с пилешко крилце. Язък дето си си играла вече, но така е - останала е вода, или доматите са пуснали много и затова така.  Tired
Виж целия пост
# 4
Може да му добавиш сварен спанак и кисело мляко с чесън. Става страхотна манджа.
Виж целия пост
# 5
Благодаря на всички за отговорите! Hug
Виж целия пост
# 6
Тъкмо щях да питам каква е съдбата на ориза.  Crazy
Виж целия пост
# 7
Тъкмо щях да питам каква е съдбата на ориза.  Crazy

Обмислям все още... не е толкова зле все пак - мъж ми го хареса, аз мисля че става горе-долу, само щерката го намрази от пръв поглед... Затова се чудя дал ида не го оставя така - да си го изядем, за нея да измисля нещо друго, а следващия път ще правя ориз само на фурна - както досега Wink.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия